Ediția din 2011

Am un Prof Tare!

Vreau să-i arăt că îl admir, așa că îl înscriu pe 

www.ProfiTari.roTu ai un prof care te face să mergi de

plăcere la cursuri?


Inscrie-l în Gala Profesorilor Bologna și fii mândru că ești studentul lui!


Gala Profesorului Bologna este un eveniment al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențesti din România, aflat la a patra ediție și menit să premieze profesorii valoroși din învățământul superior din România. Incurajează-ți profii tari să devină exemple în mediul academic!

Ultimele zile de înscrieri a Profilor Tari

 

 

Luni, 4 aprilie este ultima zi în care studenţii din toată ţara îşi pot nominaliza profii tari la Gala Profesorului Bologna.

 

Evaluatori instruiți din rândul studenților vor avea în următoarele săptămâni posibilitatea să evalueze adevarații mentori, să urmărească în ce măsură ansamblul procesului de predare-învățare folosit la curs și relația profesor – student sunt centrate pe student. Astfel, aceștia își vor desemna Profesorii Bologna ce urmează a fi premiati în cadrul Galei Profesorului Bologna.

 

Scopul proiectului este acela de a recunoaşte, premia, motiva şi a-i aduce în acelaşi loc pe acei profesori care reprezintă adevărate valori în învăţământul superior din România. Aceşti profesori sunt cei care, prin activitatea lor, plasează studentul şi dezvoltarea acestuia în centrul actului educaţional.

Vă aşteptăm la Gala Profesorului Bologna între 6 şi 7 mai, la Cluj Napoca!

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close