Fii Moș Crăciunul lor

Fii Mos Craciunul lor.Sacul de Jucarii

Membrii din 7 organizatii studentesti din Bucuresti si-au unit fortele ca sa te aduca la CEA MAI TARE petrecere a anului! Ia-ti prietenii si hai sa ne distram impreuna Marti 14.12.2010 in Club B52 din centrul vechi la petrecerea umanitara “Sacul cu jucarii”!

Intrarea este 10 RON si te rugam sa aduci cu tine si o jucarie. Banii si lucrurile stranse vor fi donate copiilor.Te asteptam cu chef de distractie MAXIM sa petrecem o seara de neuitat!

Organizatori: ASCIG, ASPSE, ECOTUR, OCSE, OSE, PHILOS si SiSC.

Fii Mos Craciunul lor.2009

Asa cum se intampla in cazul celor mai multi dintre noi, sarbatorile ne prind cu pregatirile pe ultima suta de metri. Obositi dupa examene, proiecte sau chiar munca pentru unii dintre noi incepem sa uitam de spiritul sarbatorii.

Cu toate acestea ASCIG, ASJC, ASPSE, ECOTUR, OCSE, OSE, PHILOS si VIP si-au propus sa contribuie la aducerea unor bucurii anumitor copii pentru a simti spiritul sarbatoriilor, prin venirea Mosului.

In data de 17.12.2009 in club B52 incepand cu ora 20:00 va asteptam sa aduceti un zambet la doua centre de plasament.

Faceti bine sa veniti imbracati in spiritul sarbatoriilor sau in rosu si nu veti regreta, noi premiem pe cei mai ingeniosi.

Intrarea va fi 10 RON, iar noi va rugam sa aduceti cu voi cate o jucarie care o sa aduca zambetul pe buzele unui copil.

Avem o ocazie buna sa ne distram altaturi de prieteni, de cei dragi si de ce nu, sa ne facem alti prieteni, iar impreuna sa facem un gest pentru copii ca se vor bucura de bunatatea voastra.

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close