Studenți reprezentanți

Studentii sunt o sursa importanta de idei si schimbari in bine in sistemul de invatamant superior,  in organizare, structura, informare si nu numai,  si avem  posibilitatea de a le realiza , una fiind asumarea rolului de sef de grupa sau sef de an, sau mai exact de studenti reprezentanti.

Inscrierile se fac pe mailul asociatiei , perioada de inscriere dureaza cel putin 10 zile dupa care urmeaza o perioada de campanie proprie. Alegerile se fac cu vot secret, in timpul cursurilor si se va anunta data , ora si locatia cu 3 zile inainte.Votul este secret si daca este decat un singur candidat se alege din oficiu, fara a se mai desfasura alegeri. Astfel vei lua parte la procesul decizional si votul/parerea  ta va influenta  activitatea  academica a colegilor tai dar si conditiile în care acestia isi desfasoara viata studenteasca, vei fi mereu cel mai bine informat si vei putea sa aduci in discutie problemele noastre sau sa oferi solutii.

Acestea sunt cateva din atributiile si oportunitatiile unui student reprezentant.

Sfatul nostru e  sa mai uitam cu totii din cand in cand de comoditate si sa incercam  sa creem o coeziune mai mare in facultate si sa lucram impreuna pentru mai mult si mai bine.

Pregatirea studentilor reprezentanti va consta in:

-informare constanta

-participare la traininguri, workshopuri si conferinte ce tin de educatie si reprezentare

-realizarea chestionarelor de evaluare

-inmanare taskuri saptamanale si acordare feedback

-organizarea de intalniri/sedinde cu studenti/Consiliu

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close