Prezentare

În luna ianuarie 2010 a apărut pe lume puiuțul bufniță cunoscut astăzi sub numele Philos. El este rezultatul a trei studente, care ne-au arătat că ideile pot lua naștere și că se pot dezvolta, exact cum o fac oamenii zi de zi. Puiuțul Philos a fost instruit de mic să apere drepturile studenților din Facultatea de Filosofie, să îmbunătățească acest mediu și să-l facă unul adecvat, atât pentru el, cât și pentru noi, cei care îl avem încă în grijă.

Noi suntem asociația studențească, apolitică și nonprofit Philos. De-a lungul timpului, am reușit să creștem bebelușul înaripat într-o pasăre impunătoare și puternică. Dincolo de a reprezenta și apăra studenții, organizăm diverse evenimente și activități care să-i ajute le aceștia să urmeze traseul siglei noastre. Printre acestea: training-uri, workshop-uri, petreceri caritabile și festivaluri studențești, seri sociale și culturale.

Philos – Asociația Studenților din Filosofie face parte din ASUB – Asociația Studenților din Universitatea București, și ANOSR – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România Astfel, actul de reprezentare al studenților se  extinde la nivel național.

 

 

 

 

footer-site-1

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close