Despre noi

Scopul nostru

Philos a luat naștere în ianuarie 2010, din dorința a trei studente de a lupta pentru drepturile studenților și de a îmbunătăți lucrurile în facultate, ceea ce a dus la conturarea unei asociații studențești, apolitică și nonprofit.

Misiunea Asociației Philos este de a reprezenta drepturile și nevoile studenților din Facultatea de Filosofie într-o manieră legitimă, fermă și transparentă. Deși scopul nostru este axat pe reprezentare, proiectele pe care le-am realizat…

Valorile noastre

  • Perseverență – suntem tenaci, nu renunță niciodată la obiectivele pe care ni le-am stabilit, chiar dacă nu este întotdeauna ușor
  • Hotărâre – nu ne lăsăm influențați, dăm dovadă de transparență și suntem fermi în deciziile pe care le luăm.
  • Inițiativă – pentru că activitățile desfășurate de Philos vin din dorința tinerilor de a face ceva nou, inedit, dar și pentru că suntem primii care se implică în lupta pentru drepturile tale.
  • Libertate – credem în libertatea de exprimare cu tărie și nu ne temem să luptăm pentru scopul nostru, și anume reprezentarea studenților din Facultatea de Filosofie.
  • Organizare – pentru că avem deja experiență în organizarea diferitelor proiecte și continuăm să le îmbunătățim mereu, mai ales că la început eram ca niște mici bufnițe aiurite.
  • Seriozitate – pentru că organizăm proiecte ce au ca scop conștientizarea de către studenți a problemelor sociale și educaționale și găsirea de soluții viabile pentru acestea.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: