Rezultatele alegerilor studențești din data de 07.03.2022

Proces verbal

Încheiat astăzi, 7.03.2022, de către Comisia Electorală a Facultății de Filosofie din cadrul Universității din București privind rezultatele obținute la al III-lea tur de vot din cea de a IV-a sesiune de vot a alegerilor studențești pentru studentul reprezentant în Senatul Universității din București. Pentru ca cel de-al III-lea tur de vot să fie valabil, este necesară participarea a 15%+1 din totalul studenților Facultății de Filosofie, anume 764 studenți. Numărul studenților prezenți la al III-lea tur de vot al alegerilor studențești este 124, cvorumul fiind îndeplinit.
Este alocat un loc pentru studenții reprezentanți în Consiliul Facultății de Filosofie și unul în Senatul Universității din București, acesta urmând a fi ocupat de candidatul care obține majoritatea voturilor alegătorilor (50%+1), fără a se lua în calcul anul și programul de studiu al acestora. Toți participanții la turul de vot al alegerilor studențești au posibilitatea de a vota pentru studentul reprezentant în Senatul Universității din București.
Rezultatele alegerilor sunt următoarele:

  • Maria Silvia Grecu: 66 voturi
  • Ruxandra Theodora Rădulescu: 42 voturi
  • Abțineri: 16
    Candidata Maria Silvia Grecu a îndeplinit criteriul majorității voturilor studenților prezenți la al III-lea tur de vot desfășurat astăzi, anume 50%+1, în timp ce candidata Ruxandra Theodora Rădulescu nu a întrunit criteriul majorității voturilor. Astfel, candidata Maria Silvia Grecu este validată ca studentă reprezentantă în Senatul Universității din București.
    În urma turului de vot desfășurat astăzi, 07.03.2022, în intervalul orar 09:00 – 19:00, prin intermediul platformei Helios Voting, a fost validată candidata Maria Silvia Grecu pentru postul de student reprezentant în Senatul Universității din București.
    Menționăm faptul că rămân vacante trei posturi de studenți reprezentanți în Consiliul Facultății de Filosofie. Pentru a fi ocupate aceste posturi, va fi organizată o nouă sesiune de alegeri studențești după validarea unui nou calendar în Senatul Universității din București.

Membrii Comisiei Electorale:
● Lidia Istrate – Președinte Comisie Electorală

● Ioan-Vlad Tănase, reprezentantul ciclului masteral

● Ionuț Văduva, reprezentantul ciclului de licență

● Dan-Andrei Năfureanu, reprezentantul Philos – Asociația Studenților din Filosofie

● Kalman-Călin Szanto, reprezentantul Philos – Asociația Studenților din Filosofie

● Observator:
conf. univ. dr. Emanuel Socaciu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: