Rezultate alegeri studențești, turul III: 15.01.2021

Încheiat astăzi, 15.01.2021, de Comisia Electorală a Facultății de Filosofie din cadrul Universității din București privind rezultatele obținute la al III-lea tur al alegerilor studențești pentru studenții reprezentanți în Consiliul Facultății de Filosofie și a studenților reprezentanți de an. Pentru ca cel de-al III-lea tur de vot să fie valabil, este necesară participarea a 15%+1 din totalul studenților Facultății de Filosofie, anume 708 studenți. Numărul necesar de studenți prezenți la vot pentru a fi atins pragul este de 107. Numărul studenților prezenți la al III-lea  tur de vot al alegerilor studențești este 146, cvorumul fiind îndeplinit.  

Sunt prevăzute 4 locuri pentru studenții reprezentanți în Consiliul Facultății de Filosofie, acestea urmează a fi ocupate de candidații care obțin majoritatea voturilor alegătorilor, fără a se lua în calcul anul și programul de studiu al acestora. Toți participanții la turul de vot al alegerilor studențești au posibilitatea de a vota pentru studenții reprezentanți în Consiliul Facultății de Filosofie, fără a se lua în calcul anul și programul de studiu al acestora. 

Rezultatele alegerilor sunt următoarele: 

Voturile obținute de candidații pentru locurile de studenți reprezentanți Consiliul Facultății de Filosofie sunt următoarele: 

Bârzu Ștefan: 68 voturi

Stylianou Andreas: 35 voturi 

Adina Dumitrache: 63 voturi

Bogdan Dumitrescu: 54 voturi

Marius-Andrei Țone: 26 voturi

Niciunul dintre candidați nu a îndeplinit criteriul majorității voturilor studenților prezenți la al III-lea tur de vot desfășurat astăzi, anume 50%+1. Astfel, au rămân vacante patru posturi de studenți reprezentanți în Consiliul Facultății de Filosofie. Pentru a fi ocupate aceste posturi, va fi organizată o nouă sesiune de alegeri studențești în data de 16.01.2021.

Voturile obținute de candidații pentru locurile de studenți reprezentanți de an:

  • Master, anul I: 

Adina Dumitrache:  49 voturi pentru și 2 abțineri

Au participat la acest tur de vot 51 de studenți înscriși în programul de master anul I din 140 reprezentând totalul acestora la Facultatea de Filosofie. Criteriul de 15%+1 al studenților prezenți la vot a fost îndeplinit. Adina Dumitrache este validată pentru funcția de studentă reprezentantă a anului I la master. 

  • Doctorat: 

Bogdan Dumitrescu: 11 voturi pentru și 0 împotrivă

Au participat la acest tur de vot 11 de studenți înscriși la programul de doctorat din 57 reprezentând totalul acestora la Facultatea de Filosofie. Criteriul de 15%+1 al studenților prezenți la vot a fost îndeplinit. Bogdan Dumitrescu este validat pentru funcția de student reprezentant al programului de doctorat.

Având în vedere faptul că pragul minim de 15%+1 al studenților prezenți la vot a fost atins, dar nimeni nu a îndeplinit criteriul majorității absolute a voturilor, urmează a fi organizată o nouă sesiune a alegerilor studențești. Menționăm faptul că cele patru posturi de studenți reprezentanți în Consiliul Facultății de Filosofie sunt vacante. În urma turului de vot desfășurat astăzi, au fost validați studenții reprezentanți ai anului I la masterat și al programului de doctorat.

Desfășurarea celui de-al III-lea tur de vot al alegerilor studențești s-a desfășurat între orele 08:00 și 20:00, în mediul online prin intermediul platformei Helios Voting.

Membrii Comisiei Electorale:

  • Președinte Comisie Electorală
    Lidia Istrate
  • Claudia Marchitan
  • Maria Grecu
  • Alexandra Gheorghe
  • Dumitru Malcoci
  • Observator:

conf. univ. dr. Emanuel Socaciu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close