Cazările după rectificări

Astăzi, 26 septembrie 2018, cu ocazia ședinței Comisiei de cazare în căminele studențești a Facultății de Filosofie a Universității din București.
În urma sesizărilor primite de la studenți, Comisia decide:
(1) În urma cererii domnului George Constantin în sensul alocării unui loc în căminul Grozăvești A1, camera 702, pe baza principiului continuității.
(2) Începerea demersurilor pe lângă Direcția Cămine-Cantine a Universității în sensul schimbării alocării camerei 307 Grozăvești C cu Camera 309 Grozăvești C, ca urmare a cererilor domnilor Cristian Vulpe și Robert Chiș-Ciure
Menționăm în legătură cu puntul (2) că am obținut acordul de principiu pentru schimbarea menționată de la Comisia de Cazare a Facultății de Psihologie și Științele Educației. Urmează obținerea acordului formal prin avizul Comisiei Centrale de Cazare a Universității.

Deoarece mai mulți studenți și-au exprimat nelămurirea privitoare la sintagma ,,principiul continuității”, folosită în procesele verbale ale Comisiei de Cazare, menționăm că aceasta face referire la prevederile art. 31, lit. (b) a Metodologiei, conform cărora: ,,[studenții cazați în cămine au dreptul] să locuiască în  aceeași cameră, pe cât posibil, pe toată durata studiilor, cu respectarea priorităților prevăzute de prezenta Metodologie.”

Amintim studenților că este obligatorie prezența personală pe data de 28.09.2018 cu actul de identitate la ședința publică de acordare a locurilor în Căminele Studențești ale Facultății de Filosofie din cadrul Universității din București. După această ședință, cazările efective în cămine încep de pe aceeași dată de la ora 12:00. Perioada de cazare durează până pe 01.10.2018, or 15:00. Studenții care nu se prezintă până atunci la cămine își pierd locul, acesta considerându-se neocupat.

WhatsApp Image 2018-09-26 at 18.05.02

Postat in Studentie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: