Răspunsuri la chestionar

Miercuri, 25 aprilie, Philos – Asociația Studenților din Filosofie a desfășurat evenimentul ,,La paharul fierbinte”. În cadrul acestui eveniment fiecare student al Facultății de Filosofie din cadrul Universității din București primea un pahar de ceai sau de cafea în schimbul completării unui chestionar.

Pentru îmbunătățirea sistemului educațional din Facultatea de Filosofie s-a propus: verificarea asimilării cunoștințelor și a unor abilități urmărite de un curs; primirea de către studenții a unui ghid de seminar și curs împreună cu bibliografia principală și secundară la fiecare materie și un syllabus în format electronic care să conțină toate informațiile necesare promovării examenului; structurarea mai bună a cursurilor; deadline-urile pentru eseuri să fie stabilite de la începutul semestrului, la fel și datele examenelor; standardizarea și clarificarea sistemelor de notare; transparentizarea procesului decizional din structurile de conducere ale facultății; publicarea mai eficientă a informațiilor și folosirea site-ului; cursuri de alte limbi străine în afară de limba engleză.

Sugestii de activități educaționale care să se desfășoare în Facultatea de Filosofie au fost: seri de vizionare de filme cu teme filosofice și discuții; conferințe în special pentru studiile de licență; cursuri de vară; cursuri pregătitoare pentru diferitele examene; workshop despre scrierea de eseuri; club de lectură; club de dezbateri.

Ideile expuse mai sus au fost repetate de mai mulți studenți în chestionarul completat.

Dragi colegi, vă mulțumim pentru reacția pozitivă și pentru implicarea voastră în evenimentul ,,La paharul fierbinte”. Vom încerca să punem în practică cât mai multe dintre propunerile făcute de voi și să devenim cât mai vizibili. Dacă aveți sugestii sau întrebări nu ezitați să ni le faceți cunoscute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close