Calendarul Alegerilor Studențești

Dragi colegi, pe 9 și 13 martie 2018 vor avea loc alegerile sudentești în facultatea noastră, prin urmare vă așteptăm la vot într-un număr cât mai mare.

Cei interesați să candideze pentru funcțiile de reprezentant de an/consiliu/ senat își pot depune canditura la adresa comisiaelectoralafilosofie@gmail.com. Perioada de depunere a candidaturilor este 22-26 februarie 2018.

Pentru depunerea candidaturii este necasar ca studenții să atașeze un CV, o scrisoare de intenție, alături de o mică prezentare. Prezentarea trebuie să conțină o mică descriere despre sine, o poză și motivația pentru care vrea să candideze. Menționăm că prezentarea va fi făcută publică pe paginile asociației ( poate fi facută sau folosită și sub formă de campanie electorală) și va fi folosită pentru informarea studenților cu privire la opțiunile lor de vot.

Fiecare student are dreptul de a-și face campanie electorală, este însă interzisă anti-campania sancționată prin eliminarea candidaturii.

 Locurile alocate pentru aceste funcții numite mai sus sunt următoarele:

  • un loc în Senatul Universității
  • 6 locuri în Consiliul Facultății (3 locuri pentru licență, 2 locuri pentru master, un loc pentru doctorat)
  • câte un reprezentant de an din fiecare ciclu de studiu

Campania electorală trebuie organizată între 27 februarie – 4 martie 2018.

Primul tur de votare va avea loc la data de 9 martie 2018. Pentru ca alegerile din primul tur să fie valide este necesar să se prezinte la vot 50% +1 din numărul total de studenți ai facultătii.

Dacă această condiție nu este împlinită se organizează al doilea tur de alegeri pe data de 13 martie 2018. Pentru ca alegerile din primul tur să fie valide este necesar să se prezinte la vot 15% +1 din numărul total de studenți ai facultății.

Locul în care se vor desfășura alegerile este la parter, lângă bibliotecă, unde vor fi pregătite urnele, iar votul a fi secret.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close