Rezultate alegeri studențești

Primul tur de alegeri 14.12.2017

Pe data de 14 decembrie 2017 a avut loc primul tur al Alegerilor Studențești pentru desemnarea studenților reprezentanți de an, în Senatul Universității din București și în Consiliul Facultății de Filosofie. Din numărul total de 631 de studenți ai Facultății de Filosofie a Universității din București s-au prezentat la vot 91 de studenți.
Barbu Ioana Cătălina a candidat pentru funcția de reprezentant al anului al III-lea licență. Pentru funcția de reprezentant al anului al III-lea de licență au fost puse la dispoziție 60 de buletine de vot. Din 22 de voturi exprimate 21 au fost pentru, iar unul împotrivă. Numărul buletinelor de vot nefolosite este 38.
Pentru funcția de reprezentant al ciclului doctoral au candidat Șerban Oana Camelia și Ivan Mihail-Petrișor. Au fost puse la dispoziție 60 de buletine de vot. Șerban Oana Camelia a obținut 7 voturi pentru, iar Ivan Mihail-Petrișor a obținut 5 voturi pentru. Au fost anulate 2 voturi. Numărul buletinelor de vot nefolosite este 46.
Pentru funcția de reprezentant în Consiliul Facultății de Filosofie au candidat: Rossi Filip Vittorio, Diaconu Marian Alexandru, Păun Nelu-Daniel, Ivan Mihail-Petrișor, Șerban Oana Camelia. Numărul total de voturi exprimate este 91, iar un vot este anulat.
Candidații și numărul de voturi obținute:
• Rossi Filip Vittorio – 51 voturi
• Diaconu Marian Alexandru – 19 voturi
• Păun Nelu-Daniel – 18 voturi
• Ivan Mihail-Petrișor – 39 voturi
• Șerban Oana Camelia – 45 voturi
Pentru funcția de reprezentant în Senatul Universității din București au candidat Păun Nelu-Daniel și Ivan Mihail-Petrișor. Au fost puse la dispoziție 140 de buletine de vot. Totalul voturilor exprimate este de 89 dintre care 6 voturi sunt anulate. Numărul de buletine de vot nefolosite este de 61.
Candidații și numărul de voturi obținute:
• Păun Nelu-Daniel – 29 voturi
• Ivan Mihail-Petrișor – 56 voturi
​Întrucât prezența studenților alegători la vot nu a atins limita de 50%+1, a fost nevoie să se desfășoare turul al II-lea pe data de 15.12.2017.
Notă: În decursul zilei, Șerban Oana Camelia și-a retras candidatura atât pentru reprezentant de an, cât și pentru locul în Consiliul Facultății de Filosofie.


Al II-lea tur de alegeri 15.12.2017

​Pe data de 15 decembrie 2017 a avut loc al II-lea tur al Alegerilor Studențești pentru desemnarea locurilor în Senatul Universității din București, Consiliul Facultății de Filosofie și reprezentanți de an. Din numărul total de 631 de studenți ai Facultății de Filosofie a Universității din București s-au prezentat la vot numai 110 de studenți.
​ Barbu Ioana Cătălina a candidat pentru funcția de reprezentant al anului al III-lea licență. Pentru funcția de reprezentant al anului al III-lea de licență au fost puse la dispoziție 60 de buletine de vot. Au fost exprimate 4 voturi, dintre care 3 pentru și unul împotrivă. Numărul buletinelor de vot nefolosite este 56.
​Pentru funcția de reprezentant al ciclului doctoral a candidat Ivan Mihail-Petrișor. Au fost puse la dispoziție 60 de buletine de vot. Au fost exprimate 10 voturi, dintre care 8 pentru, iar 2 au fost anulate. Numărul buletinelor de vot nefolosite este 50.
​ Pentru funcția de reprezentant în Consiliul Facultății de Filosofie au candidat: Rossi Filip Vittorio, Diaconu Marian Alexandru, Păun Nelu-Daniel, Ivan Mihail-Petrișor. Au fost puse la dispoziție 122 de buletine de vot. Numărul total de voturi exprimate este 110 dintre care 8 voturi sunt anulate. Numărul buletinelor nefolosite este 12.
​ Candidații și numărul de voturi obținute:
• Rossi Filip Vittorio – 68 voturi
• Diaconu Marian Alexandru – 34 voturi
• Păun Nelu-Daniel – 42 voturi
• Ivan Mihail-Petrișor – 62 voturi
Pentru funcția de reprezentant în Senatul Universității din București au candidat Păun Nelu-Daniel și Ivan Mihail-Petrișor. Au fost puse la dispoziție 120 de buletine de vot. Totalul voturilor exprimate este de 108 dintre care 17 voturi sunt anulate. Numărul de buletine de vot nefolosite este de 16.
Candidații și numărul de voturi obținute:
• Păun Nelu-Daniel – 30 voturi
• Ivan Mihail-Petrișor – 61 voturi
Pentru îndeplinirea cvorumului celui de al II-lea tur este nevoie de 15% + 1 din studeții facultății, adică minum 96 de studenți. Prin prezența a 110 studenți cvorumul a fost îndeplinit.
Așadar, putem anunța membrii Consiliului Facultății de Filosofie și membrul Senatului Universității din București.
Membrii Consiliului Facultății de Filosofie:
• Rossi Filip Vittorio
• Ivan Mihail-Petrișor
• Păun Nelu-Daniel
• Diaconu Marian Alexandru
Membrul Senatului Universității din București este Ivan Mihail-Petrișor.
Din cauza numărului mic de studenți alegători la vot atât pentru reprezentul anului III, cât și pentru reprezentantul ciclul de studii doctorale, candidații Barbu Ioana Cătălina și Ivan Mihail-Petrișor nu au câștigat locurile de reprezentanți de an.
În ianuarie 2018 se va desfășura a doua rundă de Alegeri Studențești doar pentru locurile vacante. Detaliile despre această rundă vor fi oferite în următoarele săptămâni.

Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: