Oportunitate de carieră: Open Doors Wipro!

Îţi prezentăm o nouă oportunitate de carieră. Inspire Group, împreună cu cei de la compania WIPRO organizează evenimentul: Open Doors Wipro!

Compania Wipro vine către tine cu noi oportunități de carieră în domenii precum: Customer Service, Human Resources, Finance and Accounting, Order Management, IT Support etc. Se caută în special vorbitori de limba Germană, Olandeză, Suedeză, Finlandeză, Franceză şi Engleză.
Dacă eşti pasionat de una dintre limbile străine menţionate, vino miercuri, 29 iulie, la Open Doors-ul Wipro şi află care sunt oportunitățile de carieră care ți se potrivesc.

În plus, vei avea posibilitatea să cunoşti o companie care are la bază condiţii excelente de muncă şi beneficii sociale de calitate precum bonusuri de Crăciun, decont pentru sport, decont pentru ochelari/ lentile de contact, asigurare de viaţă, asigurare medicală privată, traininguri gratuite, masaj la birou etc., toate stimulente necesare succesului unei companii.

Wipro este o companie de outsourcing atât în domeniul IT, cât şi în alte domenii precum: Financiar, HR, Procurement, Telecom, Customer Support, IT Suport etc., care pune accentul pe dezvoltarea profesională a angajaţilor. Reprezentanţii acesteia consideră că investiţia în dezvoltarea oamenilor este cea mai profitabilă investiţie pe termen lung.

O carieră la Wipro îți oferă oportunitatea de a te dezvolta profesional într-un mediu captivant şi dinamic. Mai mult decât atât, vei lucra alături de cei mai buni specialiști din domeniu, folosind cele mai noi tehnologii.

Află mai multe detalii şi înscrie-te la eveniment accesând link-ul următor: http://buzzjob.ro/display-job/1477/OPEN-DOORS-WIPRO–Oportunitati-de-angajare.html?searchId=1435832155.47&page=1

wipro

Reclame
Etichetat cu: , ,
Postat in Parteneri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: