Filosofia pe picior de cunoaștere (IV)

În perioada 20 aprilie – 27 aprilie, Asociaţia PHILOS şi A.S.A.F.F.I. vă invită să participaţi la a IV-a ediţie a schimbului de experienţă Filosofia pe picior de cunoaştere, realizat între Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti şi Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Proiectul urmăreşte crearea unei imagini de ansamblu cu privire la modul de predare și cercetare din alte facultăți cu același profil. În cadrul acestei experiențe ai oportunitatea să explorezi un mediu nou, întrucât ţi-am pregătit o mulțime de activități, atât educative, cât și culturale și sociale. Este un moment prielnic pentru a cunoaşte oameni noi, cu care să legi prietenii care vor continua cu celelalte ediții ale proiectului. Mai mult, iți promitem seri sociale deosebite, pe măsura așteptărilor tale, orientate spre distracţie şi spre diverse atracţii turistice.

Cazarea este asigurată gratuit, iar pe parcursul proiectului vei fi ghidat fără probleme de către membrii asociațiilor organizatoare. Înafara unei taxe în valoare de 15 RON, necesară pentru a beneficia de mapa cu program, nu trebuie să îţi asiguri decât transportul şi masa.

Proiectul se desfăşoară în două etape: între 29 martie – 5 aprilie, studenţii din Iaşi vin în Bucureşti, iar între 20 aprilie – 27 aprilie, studenţii din capitală vor merge în Iaşi. Înscrierile încep în data de 5 aprilie, ora 20:00 – atunci va apărea pe blog link-ul către formularul de înscriere. Prioritatea o vor avea primii înscrişi în proiect, numărul de locuri disponibile fiind de 10 studenţi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close