ANUNȚ BURSE DE MERIT, DE STUDIU, SOCIALE, FACULTATEA DE FILOSOFIE UB 2014-2015

Bună seara,

Vă prezentăm în acest document  lista nominală a studenților și masteranzilor selectați pentru a primi, în funcție de caz, bursa de merit, bursa socială și bursa de studiu, în cursul anului academic 2014/2015.

1. STUDENȚII ȘI MASTERANZII CARE ÎȘI REGĂSESC NUMELE PE LISTELE ATAȘATE SUNT RUGAȚI SĂ DEPUNĂ LA SECRETARIATUL FACULTĂȚII DE FILOSOFIE, PÂNĂ PE DATA DE 13 NOIEMBRIE 2014, LA ORA 12:00, URMĂTOARELE DOCUMENTE:

a) CERERE DE SOLICITARE A BURSEI PENTRU CARE AU FOST SELECTAȚI, POTRIVIT MENȚIUNILOR REGĂSITE ÎN TABEL (STUDIU/MERIT/SOCIALA). Cererea este adresată dlui Decan al Facultății de Filosofie a Universității din București.

b) o copie a cărții de identitate (contează pentru a consemna în tabelele transmise către Universitate Seria și Numărul de Buletin)
c) EXTRASUL DE CONT PE CARE SE AFLĂ REGĂSIT CODUL IBAN. CONTUL TREBUIE SĂ FIE DESCHIS EXCLUSIV ÎN NUMELE PERSONAL AL FIECĂRUI BURSIER.
ATENȚIE!  Potrivit notei primite de la Universitate, nepredarea extrasului de cont și necomunicarea contului IBAN pot aduce cu sine întârzieri ale plății și chiar sistarea bursei.

2. POTENȚIALELE CONTESTAȚII POT FI DEPUSE LA SECRETARIATUL FACULTĂȚII DE FILOSOFIE PÂNĂ PE DATA DE 12 NOIEMBRIE, LA ORA 15:00.

3. Reamintim pe această cale, tuturor masteranzilor și studenților, faptul că numărul de burse alocat fiecărui an de studiu, în cazul celor care urmează programele de licență, respectiv numărul de burse alocat fiecărui an de studiu masteral, pe fiecare specializare masterală, a fost decis potrivit regulamentului, fiind calculat proporțional cu numărul studenților eligibili pentru a primi bursa, și înscriși la buget, pentru fiecare program de studiu în parte.

Avem rugămintea să respectați deadline-urile comunicate în anunț întocmai.
Felicitari si succes tuturor!

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: