Filosofia pe picior de cunoaștere

header

În perioada 30 martie – 13 aprilie 2014, Asociația Philos și Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai (O.S.U.B.B.) vă invită să participați la cea de-a III-a ediție a schimbului de experiență „Filosofia pe picior de cunoaștere”, realizat între Facultatea de Filosofie, din Universitatea București, și Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

În această experiență îți poți testa abilitățile de adaptare la un mediu cu totul nou, vei reuși să-ți formezi o imagine despre viața de student din alte orașe, deoarece ai șansa să participi la o mulțime de activități, atât educative, cât și culturale și sociale: se dorește crearea unei imagini de ansamblu cu privire la modul de predare și cercetare în cadrul unor facultăți cu același profil, dar din alte centre universitare. Vei cunoaște oameni noi.  Este un moment prielnic de a lega multe prietenii care vor continua cu celelalte ediții ale proiectului.  Îți oferim posibilitatea de a fi unul dintre norocoșii participanți la acest eveniment.

Cazarea este asigurată, iar pe parcursul proiectului vei fi ghidat fără probleme de către membrii asociațiilor organizatoare.  Îți promitem seri sociale deosebite, pe măsura așteptărilor tale, pline de distracție.

Din nefericire, îți cerem o umilă taxă de 10 RON pentru a beneficia de mapele cu program și de asemenea, trebuie să îți asiguri singur transportul și masa. Din fericire, atât Cluj-Napoca, cât și Bucureștiul au o gamă variată de oferte pentru studenți, așa că nu trebuie să-ți faci probleme în această privință.

Proiectul se va desfășura în două etape: între 30 martie – 6 aprilie, studenții din Cluj-Napoca vor veni în București, iar între 6 aprilie – 13 aprilie cei din capitală vor merge în Cluj-Napoca. Înscrierile încep pe 7 martie, ora 20.00 – atunci vor apărea pe blog link-urile către formularele de înscriere pentru cele două centre universitare; prioritate vor avea cei care nu au mai participat la proiect. Locuri disponibile: 10 (plecarea din București), 10 (plecarea din Cluj-Napoca). După perioada de înscrieri, veți fi contactați ca să achitați taxa de înscriere. Cine nu o achită își pierde locul care va fi redistribuit altcuiva.

Vă stăm la dispoziție în caz că aveți nelămuriri.

Etichetat cu: , , , , , , , ,
Postat in Colaborări

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: