Primul concert Prietenii Muzicii din 2013 la Universitatea din București!

Un nou concert de jazz la Casa Universitarilor

Afis prietenii JAZZ ianuarie2013 FINAL.online

Universitatea din București vă invită, miercuri, 16 ianuarie 2013, începând cu orele 19.00 la primul concert „Prietenii muzicii” din acest an. Evenimentul va avea loc la Casa Universitarilor (Str. Dionisie Lupu nr. 46 – strada paralelă cu Str. Pitar Moș). Studenții se vor bucura de data aceasta de un spectacol de jazz, susținut de Ana Maria Galea (voce) şi Daniel Csikos (pian).

Ana Maria Galea este absolventă a secţiei de actorie din cadrul Universităţii de Arte din Tg. Mureş. A urmat cursuri de jazz susţinute de Anca Parghel, Mircea Tiberian, Sorin Romanescu. De la debut a colaborat cu nume importante ale scenei  de gen printre care îi amintim pe Pedro Negrescu, Bende Zsolt, Gzarfas Istvan, Sorin Romanescu, Alexandru Man, Lucian Ban sau Mat Maneri, dar şi cu tineri muzicieni alături de care a susţinut şi susţine concerte în ţară şi în străinătate.

Ana Maria Galea colaborează din 2007 în diverse proiecte cu pianistul Daniel Csikos, absolvent al conservatorului din Cluj. Cei doi artişti au realizat muzica spectacolului radiofonic „Mede/Ea – sau despre fericirea conjugală” în regia Roxanei Marian, fiind şi „actori” în acest spectacol din cadrul stagiunii RADIODRAMA de la Radio România Tg. Mureş, spectacol pe care îl puteţi asculta pe site-ul www.liternet.ro.

Intrarea este liberă!

Stagiunea „Prietenii muzicii în Universitatea din Bucureşti” face parte din proiectul „Musica Mobile”. Concertul face parte din programul “Oportunități la tine acasă” finanțat de către Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și Exces Music. Programul „Oportunităţi la tine acasă” a debutat în septembrie 2009 ca eveniment anual dedicat susţinerii financiare şi profesionale a tinerilor din domeniul muzicii culte. Proiectele din cadrul acestui program urmăresc scopul comun de a oferi interpreţilor talentaţi şansa de a acumula experienţa necesară unei cariere de succes, ajutându-i, în acelaşi timp, să obţină un venit periodic din prestaţiile artistice. Astfel, la nivel naţional se derulează deja, de la data amintită, o serie de turnee de concerte de jazz şi de muzică clasică ce promovează, sub diferite denumiri, tineri muzicieni români de valoare.

Partenerii programului sunt Universitatea din Bucureşti, Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti (UNMB), Radio România Cultural (RRC), Metropotam, evenimentestudențești.ro, calendarevenimente.ro.

Postat in Parteneri, Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: