TiA: Cercetare Tineret in Actiune – intre impresii si realitate! [DL:22.06]

Ce impact are programul Tineret in Actiune? Raspunde el nevoilor tinerilor si organizatiilor beneficiare? Cat de cunoscut este? Schimba atitudini? Dezvolta competente?!

Unii il cunoastem destul de bine, altii binisor, altii aproape deloc. Si avem opinii mai mult sau mai putin ferme in ceea ce priveste programul, modul in care este gestionat sau efectele lui in viata noastra. Fiecare din aceste opinii conteza pentru a intelege si a raspunde mai bine la intrebarile de la inceput, iar in felul acesta contribuie pentru a ne face o idee cat mai aproape de ce se intampla in realitate.

O opinie poate fi subiectiva! Insa, parerile cumulate ale tuturor „stakeholder-ilor” sunt cele care ne pot da imaginea cea mai corecta!

Astfel… ANPCDEFP lanseaza un studiu de cercetare cu privire la impactul programului Tineret in Actiune. Motiv pentru care avem nevoie de sprijinul tau! Vrem sa vedem care sunt efectele programului in ceea ce te priveste pe tine si comunitatea ta pentru proiectele si activitatile desfasurate prin program din anul 2007 pana in prezent si cum putem sa ne imbunatatim activitatea pentru a raspunde mai bine nevoilor tale indiferent ca reprezinti o organizatie care a avut proiecte aprobate sau respinse Tineret in Actiune, sau ca ai fost implicat in proiect (in echipa sau ca participant) ori ca organizatie care nu depus nici un proiect pe acest program.

In acest sens au fost dezvoltate patru instrumente specifice astfel incat sa colectam date cat mai relevante! Te rugam sa dai click pe link-ul chestionarului care este cel mai  reprezintativ pentru tine si sa il completezi:

– pentru organizatii/ institutii publice/ grupuri informale care au avut cel putin un proiect aprobat Tineret in Actiune (beneficiari cu care s-a incheiat contract de finantare), timp mediu necesar pentru completare: 20 min
http://www.surveymonkey.com/s/HFQ25XC

– pentru persoane care au fost implicate in proiecte aprobate Tineret in Actiune (ca participanti, membru al echipei de proiecte, persoane suport etc), timp mediu necesar pentru completare: 15 min
http://www.surveymonkey.com/s/575KNY6

– pentru organizatii/ institutii publice/ grupuri informale care au depus proiecte Tineret in Actiune dar nici unul nu a fost aprobat, timp mediu necesar pentru completare: 15 min
http://www.surveymonkey.com/s/HFRCZZB

– pentru organizatii/institutii publice care nu au depus proiecte aprobate Tineret in Actiune, timp mediu necesar pentru completare: 10 min
http://www.surveymonkey.com/s/HFX85HS

Data limita pentru completarea chestionarelor este: 22 iunie 2012! Chestionarele sunt anonime!

Organizatiile care au avut proiecte aprobate sunt rugate sa distribuie acest mesaj si catre participantii si persoanele implicate in proiect!

Iti multumim anticipat pentru timpul si raspunsurile tale,
Echipa mixta a Departamentelor de Studii si Cercetare si Tineret in Actiune (ANPCDEFP)

Reclame
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: