Concurs de fotografie pentru studenți


ERYICA (European Youth Information and Counselling Agency) a lansat un concurs de fotografie în contextul campaniei „Information Right Now”, derulată împreună cu Consiliul Europei.

Concursul se desfășoară pe Facebook, iar tinerii pot înscrie fotografii care promovează cauza campaniei, având șansa de a câștiga unul dintre premiile oferite de organizatori.

Înscrierea în concurs se face prin trimiterea (încărcarea) unei fotografii pe pagina Facebook, care se potrivește cu tema„Tinerii întreabă” (Young People Are Asking). Fotografia înscrisă în concurs trebuie să menționeze numele autorului, data și locul unde a fost făcută și dacă se dorește, un scurt mesaj legat de fotografie.

Premii

Categoria 1Favoritul publicului. Câștigătorul acestei categorii va fi autorul fotografiei cu cele mai multe voturi la încheierea concursului, pe 31 august 2012. Premiul constă într-o excursie la Centrul European de Tineret de la Budapesta (bilet dus – întors Budapesta, 2 nopți de cazare pentru una sau două persoane).

În plus, la fiecare două săptămâni, se va acorda un voucher Amazon (în valoare de 100 de euro) autorului fotografiei cu cele mai multe voturi la acel moment.

Categoria 2: Favoritul juriului format din Ambasadorii tinerilor și reprezentanți ERYICA. Va fi premiată fotografia care ilustrează cel mai bine tema generală a concursului. Premiul constă într-o excursie la Centrul European de Tineret de la Strasbourg (bilet dus – întors Strasbourg, 2 nopți de cazare pentru una sau două persoane).

În plus, în fiecare lună va exista o sub-temă a concursului (de exemplu, fotografia care ilustrează cel mai bine drepturile tinerilor etc.), care va fi anunțată la începutul fiecărei luni. Prin urmare, în această categorie vor fi alți doi câștigători (în iulie și august) care vor primi fiecare câte o legitimație de călătorie InterRail Global Pass.
Concursul este deschis până pe 31 august 2012.
Mai multe informații găsiți pe pagina Facebook a concursului.

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: