Concurs online de fotografie: Information Right Now! [DL:31.08]

Pe 16 mai 2012, ERYICA (European Youth Information and Counselling Agency) a lansat un concurs de fotografie in contextul campaniei „Information Right Now”, derulata impreuna cu Consiliul Europei.

Concursul de fotografie se desfasoara pe Facebook. Pot fi inscrise fotografii ale tinerilor care promoveaza cauza campaniei, autorii lor avand sansa de a castiga unul dintre multele premii puse la bataie. 

Tinerii sunt incurajati sa devina fani ai paginii Facebook dedicate (www.facebook.com/informationrightnow). Inscrierea in concurs se face prin trimiterea (incarcarea) unei fotografii care se potriveste cu tema „Tinerii intreaba” (Young People Are Asking). Fotografia inscrisa in concurs trebuie sa mentioneze numele autorului, data si locul unde a fost facuta si – daca se doreste – un scurt mesaj legat de fotografie.

Premii
Categoria 1: Favoritul pulicului. Castigatorul acestei categorii va fi autorul fotografiei cu cele mai multe voturi la incheierea concursului, pe 31 august 2012. Premiul consta intr-o excursie la Centrul European de Tineret de la Budapesta (bilet dus-intors Budapesta, 2 nopti de cazare pentru una sau doua persoane).

In plus, la fiecare doua saptamani, se va acorda un voucher Amazon (in valoare de 100 de euro) autorului fotografiei cu cele mai multe voturi la acel moment!

Categoria 2:

Favoritul juriului format din Ambasadorii tinerilor si reprezentanti ERYICA. Va fi premiata fotografia care ilustreaza cel mai bine tema generala a concursului. Premiul consta intr-o excursie la Centrul European de Tineret de la Strasbourg (bilet dus-intors Strasbourg, 2 nopti de cazare pentru una sau doua persoane).

In plus, in fiecare luna va exista o sub-tema a concursului (de exemplu, fotografia care ilustreaza cel mai bine drepturile tinerilor etc.), care va fi anuntata la inceputul fiecarei luni. Prin urmare, in aceasta categorie vor fi patru castigatori (pe mai, iunie, iulie si august) care vor primi fiecare cate o legitimatie de calatorie InterRail Global Pass.

Concursul este deschis pana pe 31 august 2012.

Mai multe informatii gasiti pe pagina Facebook a concursului
http://www.facebook.com/informationrightnow
Reclame
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: