Scoala de vara GEOPOLITICS, editia a II-a

Asociatia ASAGRI organizeaza in parteneriat cu Asociatia de Geopolitica „Ion Conea” si  Middle East Political and Economic Institute (MEPEI) a doua editie a Scolii de Vara GEOPOLITICS, cu tema „Evolutiile geopolitice ale spatiului islamic”.  Scoala de vara va avea loc in Bucuresti, in perioada 23 iulie – 2 august 2012, in incinta sediului central al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti.

Cea de-a doua editie a Scolii de Vara GEOPOLITICS va fi organizata sub forma unor conferinte, dezbateri si ateliere de lucru, la care vor participa 20 de tineri studenti, masteranzi si doctoranzi in domeniul relatiilor internationale, al stiintelor politice, sociologie, studii de securitate, economie sau istorie.

Elementul inedit al editiei de anul acesta este ca Scoala de vara se va finaliza cu publicarea unei carti despre evolutiile geopolitice din Spatiul Islamic, care va reuni studiile elaborate pe durata scolii de vara de catre participanti.

Ne propunem ca alaturi de cei 20 de participanti ai celei de-a doua editii a Scolii de Vara GEOPOLITICS sa constituim un grup de analiza a situatiei actuale din spatiul islamic, fiecare participant fiind autorul unui studiu cu privire la evolutiile geopolitice ale spatiului islamic.  Lucrarile pe care participantii le vor realiza si pe care le vor prezenta in cadrul Scolii de Vara vor fi publicate intr-o carte in colectia „Geopolitica” a Editurii TOP FORM. Participantii la Scoala de Vara vor deveni astfel  autorii unei carti de analiza geopolitica. Acest lucru le va folosi atat la inscrierea la doctorat sau la activitatea stiintifica din cadrul doctoratului, cat si in cariera.

Daca doriti sa participati la scoala de vara sunteti asteptati sa trimiteti formularul de aplicare si un CV in format Europass pana cel tarziu  7 iulie 2012 (ora 23.59), la adresa office@geopolitics.ro.

Procedura de selectie in cadrul Scolii de Vara GEOPOLITICS se realizeaza „on a rolling basis”. Aplicatiile sunt analizate pe masura ce sunt primite. Raspunsul privind admiterea in cadrul Scolii de Vara va fi transmis pe e-mail in aproximativ 4 zile lucratoare de la data primirii aplicatiei. Asadar, desi termenul limita pana la care se pot trimite aplicatii este 7 iulie 2012 (ora 23.59), este posibil ca locurile in cadrul Scolii de Vara sa se ocupe mai devreme. Avand in vedere acest lucru, pentru a va asigura un loc in cadrul Scolii de Vara va invitam sa aplicati cat mai devreme posibil.

Formularul de aplicare si toate celelalte detalii se gasesc pe pagina web a scolii de vara, http://scoaladevara.geopolitics.ro.

Va asteptam!

Loredana Costina

Vicepresedinte Asociatia ASAGRI

http://www.geopolitics.ro

Reclame
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: