Program internațional de voluntariat oferit de AIESEC București


AIESEC București invită studenții să aplice pentru programul internaţional de voluntariat, Global Community Development Program (GCDP), până pe data de 11 iunie.

GCDP-ul este unul dintre cele mai importante proiecte AIESEC, fiind prezent în 110 ţări, cu aplicabilitate în următoarele domenii: social work, predare în limba engleză, psihologie, sociologie, training, project management, ecologie. Programul durează 6 săptămâni și oferă studenților șansa unei experienţe internaţionale. Asociația oferă suport pentru selectarea şi aplicarea pentru program, dar și pentru obţinerea vizei şi a altor documente necesare. De asemenea studenții au posibilitatea de a urma un program de traininguri de pregătire.

Indiferent care țară din cele 110 este aleasă de studenți, cazarea și masa vor fi asigurate de echipa AIESEC din ţara gazdă.

Înscrierea se face pe site-ul AIESEC Bucureşti, urmând ca între 12 – 14 iunie să aibă loc interviurile de grup şi individuale, între 15 – 22 iunie, perioada de inducţie, iar între 23 – 25 iunie, interviurile finale.

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 107 țări și teritorii. Organizaţia oferă tinerilor o experienţa de dezvoltare inedită bazată pe 10.000 de oportunităţi de leadership, 10.000 de posibilităţi de exchange, 470 de conferinţe anuale, platforme virtuale și activitaţi de învățare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 oraşe.

Sursa:  http://startub.unibuc.ro

Reclame
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: