Concurs de grafică pentru studenți


imPRINT 5, cel mai nonconformist concurs de grafică, un proiect marca Advice, lansează un nou concurs pentru studenţii pasionaţi de artă. Acesta se desfășoară în perioada 20 mai – 20 iunie și este adresat celor care ştiu să deseneze şi care vor să-şi cultive acest talent într-un cadru competitiv organizat şi premiat.

Conceptul creativ este unul nou faţă de cel din anii anteriori. Pornind de la insight-ul că fiecare persoană are o cutie a Pandorei, un loc unde îşi ţine cele mai bizare gânduri, Advice îi provoacă pe studenți să îşi transpună propiile idei ilustrând un personaj care iese din această cutie a Pandorei.

Până pe 20 iunie, studenţii dornici să arate lumii ce se află în propria cutie a Pandorei, îşi pot înscrie lucrările pe adresa imprint@advicestudents.com. Acestea vor fi urcate pe site-ul dedicat proiectului, urmând a fi jurizare de către Advice şi Ollie Gang Shop.

„Am vrut să găsim un butic în care arta se îmbină cu graffiti-ul, cu street fashion-ul și cu muzică bună. Vrem să aducem proiectul mai aproape de tinerii creativi. Am venit cu un concept foarte larg care le permite participanților să se joace cu ideile din mintea lor”, a declarat Paula Matei, Project Manager imPRINT.

Advice este ONG-ul tinerilor creativi care îşi propune să ofere studenţilor mijloacele şi contextul necesare pentru a deveni următoarea generaţie de profesioniști din industria creativă.

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: