Cursuri de PR si manager de proiect acreditate CNFPA, organizate de FDSC

Pret promotional la cursul Manager de proiect acreditat CNFPA organizat de FDSC

Fundatia pentru dezvoltarea Societatii Civile organizeaza in perioada 6 – 8 iunie si 14-16 iunie cursul de Manager de proiect, acreditat de CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor).
Managementul de proiect este unul din cele mai active domenii din Romania, un domeniu aflat intr-o continua schimbare, in care, plecandu-se de la o idee, prin definirea si promovarea ei aceasta devine un proiect cu un real impact in dezvoltarea societatii romanesti.
Astfel, cursul de fata abordeaza, in prima parte, conceptele utilizate in managementul de proiect, defineste diferentele clare intre program si proiect, explica procedura de prospectare a pietei, a problemei si a grupului tinta in beneficiul caruia proiectul este realizat. In a doua parte a cursului, sunt detaliate fazele proiectului, de la scop si obiective pana la planificarea activitatilor si trasarea elementelor din buget. Cresterea vizibilitatii proiectului prin alegerea metodelor si instrumentelor de lucru si completarea diagramelor SWOT, GANNT, PERT este extrem de importanta si are un impact direct asupra rezultatelor finale, a indeplinirii obiectivelor calitative si cantitative. In plus, se vor prezenta elementele de managementul riscurilor si se vor simula situatii dificle in implementarea proiectului.
La sfarsitul cursului, participantii vor sti cum sa identifice nevoile proiectului, cat mai obiectiv si adaptat cerintelor reale ale grupurilor tinta, vor identifica si vor planifica toate categoriile de resurse ale proiectului, vor cunoaste acele elemente specifice care asigura respectarea prevederilor contractuale, vor fi capabili sa identifice riscurile proiectului si sa ia masurile preventive corespunzatoare, vor avea cunostinte si abilitati imbunatatite de conducere a proiectului, vor cunoaste modalitati de motivare si de optimizare a muncii echipei cu care lucreaza.
Inscrierea se realizeaza prin completarea formularului de inscriere online prin selectarea unui modul din „Calendarul cursurilor” http://www.fdsc.ro/calendar.
Pana la data de 25 mai se aplica pretul promotional de 300 euro ce acopera: sase zile de formare in doua module, materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe), asistenta si feedback in realizarea temei pentru evaluarea finala, consultanta prin e-mail 3 luni de la data finalizarii cursului de formare, taxele de examinare finala, taxele de eliberare a certificatului de absolvire, pauzele de cafea. Dupa aceasta data se vor aplica tarifele normale.

 

Inscrie-te la cursul de Relatii Publice si beneficiezi de un super-pret!

 

In perioada 24 – 26 mai 2012, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, te invita la cursul de Relatii Publice si Managementul Imaginii Organizatiilor.

Cursul ofera o privire de ansamblu a sferei relatiilor publice si a principalelor tehnici si instrumente utilizate in vederea elaborarii de  strategii si campanii de relatii publice. Odata cu dezvoltarea de noi metode pentru eficientizarea managementului imaginii organizatiilor la evenimente si campanii este necesara adaptarea rapida la aceste schimbari. Relatiile publice, imaginea organizatiilor si componenta social media sunt principalele sesiuni de formare in cadrul carora se vor analiza diferentele intre strategiile folosite de branduri cunoscute pe plan national si international, de institutii publice si ONG-uri.

La sfarsitul cursului, participantii vor avea la indemana o serie de instrumente pe care le vor putea aplica in activitatile de PR / marketing / comunicare, vor constientiza etapele in formarea imaginii unei organizatii, isi vor putea programa si organiza activitatea de relatii publice sau campaniile de relatii publice.

Inscrierea se realizeaza prin completarea formularului de inscriere online prin selectarea unui modul din „Calendarul cursurilor” http://www.fdsc.ro/calendar.

Daca te inscrii pana la data de 19 mai, beneficiezi de pretul promotional de 150 euro, ce acopera trei zile de instruire, materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe), consultanta prin e-mail 3 luni de la data finalizarii cursului de formare si pauzele de cafea.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la tel.: 021/310 01 77 sau e-mail: training@fdsc.ro persoana de contact: Andreea Toroiman, Coordonator cursuri.

Parteneri: British Council, Carturesti, FOND, Fundatia Carturesti, GRASP, HR Club, StartUB, Universitatea Romano-Americana.

Parteneri media: amelie.ro, bestjobs.ro; bestresource.ro, blogunteer.ro, calendarevenimente.ro, campusnews.ro, cariereonline.ro, centruldepresa.ro, evenimentestudentesti.ro, gofree.ro; metropotam.ro, stiriong.ro, studentii.net, studentul.info, studnews.ro, vinsieu.ro.

Sustinatori: AEGEE, ASAA, ASAGRI, ASCIG, ASF, ASG, ASJC, ASID, BEST, BOS, BYPTEAM, CTR, CROS, EESTEC, OCSE, PHILOS, PRIME ROMANIA, SSMB, VIP

 

 

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: