Concurs pentru studenti

Formatia VAMA lanseaza la Sala Palatului in 28 mai, intr-un show electrizant, concertul de lansare a noului album „2012”. Toti studentii cred ca au auzit deja de acest mega concert 🙂
Iti scriu acest mesaj pentru ca Agentia de Vise (producatorul evenimentului) acorda studentilor 6 invitatii la acest concert, lansand urmatoarele doua concursuri:

1. Video pe Youtube
Primele 3 clipuri ca nr de vizualizari pe Youtube care promoveaza trupa VAMA si cuvintele: „28 mai”, „Sala Palatului”, „concert”, „VAMA” vor primi cate o invitatie la concert. Pentru a te clasifica in cursa trebuie sa aduni minim 1000 de vizualizari.
Stim ca veti gasi metode inventive de a va promova creatiile pe yahoo, google, twitter, facebook, blog etc.
Nu uita sa ne trimiti clipul Youtube creat pe adresa office@agentiadevise.ro din prima zi de promovare, pentru a il urmari si noi. Data inchiderii concursului este sambata 26.05, ora 23:59. Duminica se vor anunta si castigatorii si se vor putea ridica invitatiile.

2. Concurs de blogger

Cumpara albumul (s-a lansat ieri cu Gazeta Sporturilor) si asculta-l. Daca ne trimiti link la o recenzie scrisa pe blog pe adresa office@agentiadevise.ro, noi premiem primele 3 cele mai bune texte, cu 3 invitatii la concert. Nr de like-uri si share-uri este intotdeauna de ajutor. Data inchiderii concursului: sambata 26.05, ora 23:59. Duminica se vor anunta si castigatorii si se vor putea ridica invitatiile.

IMPORTANT!
Pentru studenti avem urmatoarea oferta: orice student care doreste sa cumpere un bilet si vine in gasca cu 6 prieteni, va primi discount de grup – 10% la fiecare bilet (pentru oricare din categoriile de 50, 100 si 150 lei)
Doritorii ne trimit mail la office@agentiadevise.ro

Reclame
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: