Pro Vobis cauta parteneri pentru Caravana SEV – deadline 7 mai

Nu uitati ca va mai puteti inscrie pana luni, 7 mai, ca parteneri-organizatori locali ai evenimentelor din cadrul Caravanei SEV, care isi propune sa promoveze Serviciul European de Voluntariat printr-o serie de evenimente locale care faciliteaza interactiunea directa dintre persoane resursa si toti cei interesati (organizatii gazda, de trimitere, voluntari si potentiali voluntari). Toate detaliile si formularul de inscriere le gasiti pe www.provobis.ro (prima stire). Va asteptam!
Caravana SEV cauta parteneri locali!

Esti o organizatie activa in promovarea voluntariatului? Te invitam sa fii partenerul nostru in organizarea evenimentelor locale din Caravana SEV! 

In perioada 1 septembrie – 20 octombrie, in cadrul proiectului MOVE, derulat de Pro Vobis si partenerii sai, vor avea loc 20 evenimente in 20 localitati din tara. Aceste evenimente au ca scop promovarea voluntariatului si a SEV – Serviciului European de Voluntariat la nivel local, printr-o interactiune directa cu cei interesati. Se cauta organizatori locali! 

Evenimentele locale din cadrul Caravanei SEV vor fi evenimente gandite dupa o „reteta” testata de noi cu succes in proiecte anterioare, cu o durata cuprinsa intre 4-6 ore, care vor cuprinde o serie de interactiuni structurate intre persoane resursa si participanti din comunitatea locala interesati de subiect: voluntari, organizatii, institutii. Astfel, evenimentele vor cuprinde o sesiune de informare cu privire la voluntariat in general si SEV in special, o sesiune de intrebari si raspunsuri legate de procedurile pentru implementarea de proiecte SEV, o sesiune deimpartasire a experientelor de catre voluntarii care au incheiat stagii SEV (atat experienta lor de interactiune cu organizatia de trimitere si cea gazda, cat si experienta lor ca voluntari si experienta personala pe durata stagiului). Partenerii locali vor avea la dispozitie doua luni pentru planificarea evenimentelor locale si vor beneficia de un workshop pregatitor. Pro Vobis asigura resurse informationale & video pentru eveniment, cat si persoane resursa – voluntari romani care si-au incheiat stagiile SEV si formatori din reteaua Tineret in Actiune. Totodata, partenerii locali vor avea la dispozitie un buget pentru pregatirea si desfasurarea evenimentului din cadrul Caravanei SEV, prin contract de facilitare incheiat cu persoana responsabila din cadrul organizatiei.

Daca vrei sa organizezi un astfel de eveniment in cadrul Caravanei SEV in regiunea ta, intra pe www.provobis.ro (prima stire) pentru a afla mai multe despre conditiile de participare, iar apoi completeaza si trimite formularul de inscriere de pe site pana la data de 7 mai 2012, la adresa comunicare@provobis.ro, persoana de contact Carmen Marcu, coordonator proiect. 

Proiectul MOVE este un proiect finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, structuri de suport SEV, derulat de Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat si partenerii sai Asociatia A.R.T. Fusion si Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca.

Va asteptam, pentru a aduce SEV mai aproape de tinerii din localitatea voastra!

Echipa Pro Vobis

www.provobis.ro
www.voluntareuropean.ro

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: