Voluntariat IRAF

Odata cu cea de-a sasea editie a festivalului, IRAF se aseaza in capitala. Bucurestiul va gazdui astfel in perioada 7-10 iunie urmatoarea editie a unuia dintre cele mai mari si mai complexe evenimente culturale de gen din lume.
Recunoscut si premiat la nivel international, IRAF aduce in cele 4 zile ale sale peste 30 de activitati felurite, reunind in programul sau reprezentatii artistice si de mestesug din toate genurile si formele de la muzica, dans, teatru, film, fotografie, moda, lansari de carte, pana la prestatii stradale, targuri de mestesugari si activitati pentru persoanele private de libertate, la acestea adaugandu-se numeroase actiuni de informare si implicare sociala (dezbateri, mese rotunde, workshopuri, etc) si activitati dedicate copiilor. Totul intr-un mediu multicultural, dinamic si surprinzator, care urmeaza sa aduca in fata publicului lucrari, reprezentatii, initiative si oameni de valoare din nu mai putin de 11 tari.

Aproximativ 250 de tineri au ajutat la construirea celor 5 editii precedente ale IRAF. Prin ambitia, talentul si efortul voluntar al fiecaruia dintre ei am reusit sa facem ca acest festival sa produca o experienta unica, de care ne amintim cu drag, atat pentru noi cei care l-am construit cat si pentru zecile de mii de oameni care l-au gustat. Impreuna am invatat ca putem mult mai mult decat credem.
Vrei sa fii parte din aceasta poveste? Echipa celei de-a sasea editii IRAF te asteapta cu entuziasm. Trimite-ne cv-ul tau impreuna cu o poza si spune-ne de ce esti cel mai cel /cea mai cea si ce te aduce la noi in o scurta scrisoare de intentie pana la data de 30 aprilie, la adresa sokereseuropa@gmail.com cu subiectul voluntar misto.

http://www.iraf.ro
http://www.facebook.com/pages/International-Romani-Art-Festival/103397399152
http://www.myspace.com/turniraf
http://twitter.com/IRAFest
http://www.last.fm/user/turniraf

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: