S-au deschis primele 3 centre Cicloteque

Asociatia MaiMultVerde anunta deschiderea sezonului ciclist din 2012 si a primelor trei centre din reteaua Cicloteque odata cu venirea primaverii. Vineri, 6 aprilie, au fost deschise centrele din Parcurile Tineretului, Titan si Herastrau. 100 de biciclete si echipamentul de protectie necesar sunt puse la dispozitia amatorilor de mers pe bicicleta din Bucuresti in fiecare zi a saptamanii intre 12.00 si 20.00.


Creative Commons License photo credit: Lucy Liu.

Cicloteque este un serviciu de bike-sharing pus la dispozitia bucurestenilor de Asociatia MaiMultVerde. Incepand cu 2012, serviciul se autosustine din inchirierea bicicletelor din centrele din Bucuresti.

Sistemul de bike-sharing Cicloteque isi incepe al cincilea an de functionare in 6 aprilie prin deschiderea a primelor trei din cele sase puncte de inchiriere din Bucuresti. Umeaza ca in a doua jumatate a lunii aprilie sa fie deschise treptat si centrele din Parcul Drumul Taberei, de la Facultatea de Drept si statia din zona Pietei Romane, de la Centrul Public al Fundatiei Soros.

Inchirierea bicicletelor se poate face in centre si online pe site-ul www.cicloteque.ro, urmand trei pasi simpli: inregistrarea, crearea unui cont si plata prin e-payment sau online banking. Tarifele sunt foarte avantajoase: 10 lei/ora pentru inchiriere test sau 2 lei pe ora pe baza unui abonament. Impreuna cu bicicleta, utilizatorul primeste si echipamentul de protectie necesar (antifurt, casca de protectie, genunchiere, manusi). Pentru studenti, someri si pensionari, tarifele sunt reduse la jumatate. Dupa inchiriere, bicicletele pot fi returnate in oricare dintre centrele Cicloteque deschise.

Mai multe informatii despre reteaua Cicloteque sunt disponibile pe pagina webwww.cicloteque.ro.

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: