Stagii de practică la British Council

 


Dacă vrei să îţi începi cariera într-o organizaţie globală, lider în domeniul relaţiilor culturale sau dacă doreşti să afli mai multe despre strategia şi domeniile de activitate ale British Council, aplică până pe 10 aprilie la unul dintre departamentele care recrutează interni.

Stagiul de practică la British Council îţi oferă posibilitatea de a câştiga experienţă în domenii precum educaţie şi training, comunicare şi marketing, ştiinţă, guvernare şi societate civilă, arte, cunoştinţe şi informare precum şi relaţii cu publicul.

Dacă ești dispus să îți petreci în jur de 3 – 4 ore pe zi, de luni până vineri, în cadrul British Council, atunci ești încurajat să aplici la unul din internship-urile scoase la concurs. Stagiile au loc în cadrul departamentelor de Marketing, Proiecte, Inovaţie şi Examene. Mai multe informaţii despre criteriile şi procedura de înscriere găsiți aici.

British Council este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale care oferă oamenilor de pretutindeni o deschidere către creativitatea şi realizările britanice şi stabileşte relaţii durabile între Marea Britanie şi alte ţări. Activitatea sa este axată în special pe domeniile educaţie, limba engleză şi artă. British Council este o organizaţie apolitică care se bucură de o strânsă colaborare cu guvernul britanic. Vizitați pagina oficială British Council pentru mai multe informaţii.

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: