Începutul carierei tale

Din dorinţa de a facilita accesul tinerilor pe piaţa forţei de muncă, Asociația Română a Agenților de Muncă Temporară (ARAMT) derulează o campanie de informare menită să aducă lămuriri necesare privind cadrul de desfăşurare a procesului muncii în România. Reprezentanți ai companiilor APT, PROFESSIONAL și TRENKWALDER vor răspunde la întrebările studenților privind diverse aspecte ale muncii temporare în cadrul a trei sesiuni informative care se vor derula la Facultatea de Administrație și Afaceri.

Joi, 29 martie 2012, ARAMT dă startul campaniei invitând studenții Universităţii din Bucureşti la evenimentul informativ „Începutul carierei tale”. Toţi cei care doresc să afle informaţii cu privire la tipurile de muncă accesibile unui student, avantajele muncii temporare și drepturile angajaților temporari sunt aşteptaţi la Facultatea de Administrație și Afaceri (Bd. Elisabeta, nr.4-12), Sala POSDRU, începând cu ora 13.00.

 

Studenții interesați să participe la eveniment sunt rugați să-și confirme prezența până pe 28 martie 2012 la adresa oana-laura.ariton@aramt.ro. La finalul evenimentului, studenţii vor primi o diplomă de participare.

Parteneri educaționali: Universitatea din București, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti  şi organizaţia non-guvernamentală TeamWork.

Asociația Româna a Agenților de Muncă Temporară (A.R.A.M.T.) este o organizație non-profit, apolitică,  independentă și democratică înființată în luna iunie 2010. Fondată de cei mai mari jucători de pe piața serviciilor de resurse umane, A.R.A.M.T. își propune flexibilizarea condițiilor de acces pe piața muncii și stimularea creării de noi locuri de muncă, în contextul în care România are în acest moment cea mai mică rată a contractelor de muncă temporară din Europa.

Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: