Aplicatii pentru Conferinta Ministeriala

Dragi colegi,

 

   Avem deosebita plăcere să vă comunicam că România și-a asumat să organizeze în perioda 26-27 aprilie 2012, în București, cea de-a opta ediție a Conferinței Ministeriale a Procesului Bologna impreuna cu cea de-a treia ediție a Bologna Policy Forum. Cele două evenimente vor aduce la un loc o sută de delegații cu aproximativ 600 de participanti din toate regiunile lumii. Mai multe informații pot fi găsite la : http://bologna-bucharest2012.ehea.info/

   Pe această cale,  vă invităm să vă implicați în organizarea și desfășurarea celor două evenimente internaționale reprezentând pentru voi o experiență inedită și unică ce vă va aduce cu siguranță plus valoare prin nivelul ridicat de desfășurare.

   Responsabilitățile voluntarilor vor fi orientate în principal spre asistența acordată delegaților ministeriale în locațiile destinate evenimentelor și pe rutele de transfer, în perioada 25-28 aprilie 2012. Voluntarii vor beneficia de instructaj specific pentru activitățile desfășurate, ce se va efectua anterior perioadei de desfășurare a evenimentelor. Organizatorii vor pune la dispoziția fiecărui voluntar elementele vestimentare și de identificare specifice Conferinței precum și materialele informative necesare. La sfârșitul evenimentului fiecare voluntar va primi o diplomă de participare oferită de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

 

Orice voluntar trebuie să indeplinească urmatoarele criterii:

–     Să vorbească fluent minim 2 limbi străine, limba engleză fiind obligatorie.

–     Experiența de voluntariat într-un domeniu relevant pentru caracterul evenimentului reprezintă un avantaj;

–     Să fie disponibil pentru instructaj într-o dată convenită ulterior din perioada 01 – 15 aprilie și ‘full time’ în perioada 24-28 Aprilie. Constituie un avantaj experiența în evenimente similare.

   V-am fi recunoscători dacă ați face cunoscut în rândul studenților acest apel de selectare a voluntarilor pentru organizarea Conferinței Ministeriale a Procesului Bologna și a celei de-a treia ediții a Bologna Policy Forum, cu mențiunea că studenții interesați sunt rugați să trimită formularul de aplicare (atasat) completat la adresa cristi@anosr.ro   pană la data de 24.03.2012.

Reclame
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: