A 8-a editie Personal Development School

Cu o floare nu se face primavara, dar cu o pasiune se face Personal Development School! Organizatia Voluntari pentru Idei si Proiecte pregateste anul acesta a 8-a editie Personal Development School ( sau PDS cum ii spun prietenii).


Sub sloganul Grow your Passion!, PDS este gata sa porneasca alaturi de tine in cultivarea pasiunilor tale. Personal Development School este o scoala de dezvoltare personala ce se desfasoara in perioada 26 martie – 8 aprilie si se adreseaza studentilor din anul I si II din centrele universitare din capitala.

Pe parcursul a doua saptamani participantii vor lua parte la sesiuni de traininguri, workshop-uri, seminarii si activitati interactive pe teme precum Motivatie, Setare de obiective, Branding Personal, Public Speaking, Time Management si multe altele. Avem pregatiti pentru voi oameni fascinanti, care ne vor impartasi povestile lor de succes si va vor oferi informatii esentiale in dezvoltarea voastra personala.

Si pentru ca de multe ori asistam la tot felul de prelegeri, dar in final nu ramane nimic concret, PDS va ofera anul aceasta sansa de a va dezvolta pasiunile. Dupa terminarea trainingurilor, organizatorii Personal Development School va vor ajuta sa concepeti mici proiecte care sa aiba ca subiect central pasiunea voastra.

PDS inseamna si Prieteni De Suflet pentru ca dupa doua saptamani de traininguri, povesti impresionante si distractie va ramane sigur o cumunitate de prieteni pe care mereu ii va lega dorinta de a-si urmari pasiunea. Pentru a trai aceasta experienta puteti aplica pana pe 21 martie pe site-ulwww.personaldevelopmentschool.ro

Reclame
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: