Workshop ”Studenții definesc viitorul: Universitatea românească în anul 2020” – prelungire termen de înscriere

Având în vedere solicitările primite şi interesul manifestat în ultima perioadă de către studenţi, echipa de management a proiectului “Comunitate universitară pentru managementul calităţii în învăţământul superior”, POSDRU/86/1.2/S/61959, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, modifică articolul 4.7. din „Metodologia de organizare a workshop-urilor studenţeşti şi de acordare a premiilor”, prelungind termenul de înscriere a studenţilor la workshop până la data de 12.03.2012 (inclusiv).

Astfel articolul 4.7 din „Metodologia de organizare a workshop-urilor studenţeşti şi de acordare a premiilor” devine: „4.7. Data limită de înscriere la workshop este 12 martie 2012. Candidaţii pentru un premiu vor transmite, până la acest termen, lucrarea şi fişa de înscriere; restul participanţilor (fără candidatură la premiu), vor transmite doar fişa de înscriere.”
Celelalte prevederi ale „Metodologiei de organizare a workshop-urilor studenţeşti şi de acordare a premiilor” rămân nemodificate.
Pentru informaţii despre Fondul Social European şi Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, vă rugăm să accesaţi http://www.fseromania.ro.

Obiectivul general al proiectului este crearea unei comunităţi universitare implicate în evoluţia şi restructurarea învăţământului superior prin adoptarea metodelor de lucru, instrumentelor şi sistemelor managementului calităţii totale (TQM), adecvate cerinţelor în schimbare ale stakeholderilor.

Grupul ţintă al evenimentului este format din studenţi înmatriculaţi la ciclul de studii licenţă sau ciclul de studii master, de la universităţi de stat sau universităţi private.

Cheltuielile de participare (transport, cazare, masă) sunt acoperite din fondurile proiectului, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Se decontează transportul dus-întors cu avionul, clasa economic; cu trenul clasa I pentru distanţe mai mari de 300 de km sau cu clasa a II-a; cu autoturismul personal (7,5 litri/100 km parcurşi). Toate decontările se vor realiza în baza unor documente justificative (copie carte de identitate, adeverinţă de student, ordin de deplasare, facturi, taloane de îmbarcare, tichete de tren, bonuri fiscale pentru combustibil din perioada deplasării etc, după caz).

Aşteptăm să ne confirmaţi participarea dumneavoastră, la e-mail alina.trocin@uaic.ro, tel. 0232 201102 ext. 2338, persoană de contact Alina Trocin.

Pentru informaţii suplimentare despre proiect, vă rugăm să accesaţi www.quality.uaic.ro sau să adresaţi întrebări la e-mail quality@uaic.ro. Pentru informaţii despre Fondul Social European şi Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, vă rugăm să accesaţi www.fseromania.ro.

Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: