Voluntariat si formare in organizarea de evenimente


Ești student și ai vrea de pe acum să-ți construiești o carieră în organizarea de evenimente? Brigada de Voluntari îți oferă această posibilitate. Avem și argumente ca să te convingem că suntem serioși: în 2011 am ajutat la organizarea a peste 50 de festivaluri și concerte.

Brigada de Voluntari este un grup de oameni tineri, veseli și energici care se dedică muncii intense, dar plăcute, din spatele organizării de evenimente. Brigada vine în ajutorul organizatorilor principali cu o echipă numeroasă, experimentată și flexibilă, gata să preia din sarcinile de multe ori de rutină, dar necesare bunei desfășurări a unui eveniment.

Brigada de Voluntari are experiență în organizarea unui eveniment, acoperind toate componentele acestea: de la ticketing la producție, de la acces staff lasupport în backstage, de la runners la promotori.

Manu Chao, Scorpions, Shakira, Roxette, Sting, Alice Cooper, B’estfest, Rock the City, Bon Jovi, Summerwell, TEDxBucharest, Havasi, Tom Jones, The Duke Ellington Orchestra, Demis Roussos şi Lord of the Dance, sunt doar câteva nume de artişti şi festivaluri la care am dat o mână de ajutor.

Dacă te simţi pregătit pentru o mulţime de concerte la care vom participa și în 2012, dacă îți place munca în echipă, distracţia și summit-urile, dacă vrei să ai experienţe de neuitat, să-ți faci  prieteni noi şi să asculți multă muzică bună, te aşteptăm să te alături echipei.

Pentru a te înscrie în Brigada de Voluntari, intră pe site-ul nostru şi completează formularul pȃnă pe 20 martie.

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: