Global Village – un eveniment unde poți cunoaște diferite culturi într-o singură zi


AIESEC București în parteneriat cu Primăria Generală a Capitalei vă invită la Global Village, un eveniment care își propune să prezinte cu ajutorul Erasmus Student Network al Universității din București un context multicultural prin participarea tinerilor din 20 de țări. Pe data de 11 martie 2012 sunt așteptate peste 600 de persoane la unul din evenimentele cu tradiție din cadrul organizației, care se va desfășura la Mall București. Vor exista 20 de standuri cu îmbrăcăminte și cu obiecte tradiționale din fiecare cultură, dar și unul sau mai mulți reprezentanți ai țării respective.

Vizitatorii vor avea ocazia să cunoască diferite culturi prin intermediul prezentărilor interactive, dar și prin diferite momente artistice. Vor avea loc mai multe concursuri pe teme culturale unde vor există și diverse premii.

Global Village este un eveniment marca AIESEC, care își propune să aducă în același loc, cu ajutorul ambasadelor și partenerilor, oameni din toate colțurile lumii dornici să împărtășească din experiența și cultura lor. Evenimentul este unul dinamic, interactiv și are scopul de a incuraja diversitatea, toleranța și educația non-formală.

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 107 țări și teritorii și având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunități de leadership, 5500 de posibilități de exchange, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 orașe.

Reclame
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: