Club El Comandante Junior instituie VOLUNTARIUM – Seara ONG-urilor

Incepand cu 08 Martie 2012, Clubul El Comandante Junior din Centrul Vechi, instituie in regim de urgenta seara ONG-urilor in fiecare joi seara la petrecerea VOLUNTARIUM.

Incurajam toti membrii ONG-urilor si voluntarii sa vina sa petreaca alaturi de noi, intr-o atmosfera vesela si creativa.

Ne-am gandit ca persoanele care fac parte din mediul ONG sau care participa la diferite activitati de voluntariat au nevoie de un cartier general pentru distractie. Ii cunoastem pe multi dintre ei si stim ca sunt uniti de idei si valori comune, sunt frumosi, plini de viata, creativi, deschisi la nou, indrazneti, stiu sa munceasca, dar si sa se distreze. In plus, de multe ori au proiecte in domenii asemanatoare si ar putea beneficia de un posibil schimb de experienta sau colaborare cu alte ONG-uri. De aceea am creat VOLUNTARIUM, care speram sa devina traditie – locul de intalnire al oamenilor frumosi din acest mediu.
Intrarea este libera, iar El Comandante Junior faciliteaza distractia si voia buna cu oferte speciale la bar pentru voluntari si membri ONG. In plus, avem ganduri de imprietenire pe termen lung cu ONG-urile si suntem deschisi la orice colaborari de viitor care respecta imaginea clubului: evenimente, expozitii, prezentari etc.
Daca va place aceasta initiativa si v-ati dori si voi un spatiu de prietenie si buna dispozitie asa cum se gaseste doar in ONG-uri, va rugam sa ne ajutati ca aceasta seara sa prinda radacini. Cum? Invitandu-va colegii din organizatii, venind cat mai des pe la noi, fiind deschisi si povestind cu si despre despre noi.
Recompensa va veni masurata in momente de nepretuit si amintiri minunate pe care speram sa le impartasim cu voi. Dar stiti voi mai bine, nu trebuie sa va explicam noi ce se intampla cand se intalnesc mai multi ONG-isti la un loc.
Va invitam deci in fiecare joi seara, incepand cu ora 21.00, sa stam la povesti, sa dansam si sa ne distram.
Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati site-ul clubuluipagina noastra de Facebook sau contactati comandantul responsabil cu distractia de serviciu Oana Dumitrescu.
Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: