Concurs de critică de film NexT.

Ești pasionat de film? NexT te trimite la Namur!

Festivalul Internațional de Film NexT organizează a treia ediție a concursului de critică de film, în parteneriat cu Festivalul Internațional de Film Francofon de la Namur (Belgia).
Concursul se adresează tuturor pasionaților de film, cu vârste cuprinse între 18-25 de ani, pe care NexT îi invită să scrie o cronică în limba franceză pentru lungmetrajul Din dragoste cu cele mai bune intenții (r. Adrian Sitaru, 2011).
Festivalul Internațional al Filmului Francofon de la Namur caută cinefili din țările francofone pentru a alcătui juriul Émile Cantillon – un juriu tânăr care are ca sarcină acordarea premiului pentru Cel mai bun film de debut și Prix Découverte (secțiunea lungmetraje).
NexT va desemna prin concurs și în 2012 reprezentantul României în acest juriu, iar câștigătorul va merge între 28 septembrie – 5 octombrie 2012 la Namur. Cheltuielile de deplasare, cazare si masa vor fi acoperite de Festivalul de Film Francofon de la Namur.
Înscrie-te la concurs până pe 15 martie, scrie o cronică de o lungime cuprinsă între 2500-3000 de caractere, trimite-o pe adresa concurs@nextproject.ro până pe cel târziu 20 martie și ai șansa de a face parte din juriul Émile Cantillon.
Câștigătorul concursului de critică va fi anunțat pe data de 31 martie 2012, în cadrul Galei de închidere a celei de-a șasea ediții NexT.
Mai multe detalii despre modalitatea de înscriere, regulament și alte informații găsiți pe http://www.nextfilmfestival.ro/concurs .
Reclame
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: