Învaţă să fii propriul tău Life Coach cu Whichway. Încotro se îndreaptă viaţa ta? Tu alegi!

 


Whichway este un proiect de dezvoltare personala prin intalniri saptamanale între oameni motivaţi să îşi îmbunătăţească cariera, relaţiile personale sau orice alt aspect al vieţii personale. Iniţiat de Mihail Muşat (ca şi LumeBuna.ro), acest proiect este în permanentă dezvoltare.

Mulţi autori in domeniul dezvoltării personale şi antreprenori de succes au spus că cercul social al unei persoane este unul din cei mai importanţi factori care determină succesul şi calitatea vieţii sale. Dacă eşti mereu înconjurat de oameni motivaţi care te trag în sus şi te susţin, vei fi mereu motivat să ţinteşti mai sus. De aceea, alţi oameni la fel ca tine, încă în căutarea unei cariere de succees sau oameni realizaţi care vor ceva şi mai bun de la viaţa lor au ales să participe la întâlnirile săptămânale Whichway.

Conceptul seamănă cu cel de Mastermind Grup, cu excepţia faptului că accentul este pe self-coaching. Echipele de 3 – 7 oameni se întâlnesc săptămânal într-un loc frumos şi, timp de 2 ore, fiecare explorează în scris una din provocările pe care le întâmpină în viaţa sa la acel moment. După aceea, fiecare le vorbeşte celorlalţi fără a fi întrerupt timp de 5-10 minute. La sfârşit, desigur, este loc pentru feedback şi pentru sfaturi pe care fiecare poate să le ceară de la ceilalţi. Articolele se publică fie pe privat fie în mod public (la alegerea autorului) pe Whichway.ro. Dacă eziţi privind vorbitul în faţa altora, nu te îngrijora: aceasta e o ocazie minunată. E mult mai uşor să vorbeşti unui grup mic de prieteni la un ceai parfumat, decât unei audienţe de 100 de străini critici. La întâlnirile noastre, feedbackul pe care-l primeşti este exact cel pe care-l ceri, accentul fiind însă pus pe capacitatea ta de a te auto-motiva şi a căuta soluţii cu propria autoritate.

Pentru mai multe informaţii, lasă un comentariu pe Whichway.ro la secţiunea “Vrei şi tu?”.
Vezi şi site-ul lui Mihail Muşat, iniţiatorul proiectului]

Reclame
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: