Internship ASAGRI

Asociatia ASAGRI si portalul GEOPOLITICS.ro cauta tineri pasionati de relatii internationale, geopolitica si diplomatie pentru a se alatura echipei. Internshipurile oferite ocupa o gama larga de atributii, de la organizarea evenimentelor si implementarea proiectelor pe care ASAGRI le va organiza de-a lungul anului 2012 si pana la redactarea de articole si analize pentru portalul GEOPOLITICS.ro.

Perioada de internship este intre 3 si 6 luni, cu posibilitate de prelungire. Stagiul nu este remunerat, beneficiile stagiului de practica fiind acumularea de experienta si posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniul relatiilor internationale, precum si posibilitatea de a deveni membru al Asociatiei ASAGRI.

Toti cei care doresc sa afle mai multe despre aceasta oportunitate sunt asteptati in data de 16 februarie 2012, in cadrul Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, sala Mircea Eliade, de la ora 17:30, la o intalnire cu membrii ASAGRI. In cadrul acestei intalniri toti participantii vor avea ocazia de a pune intrebari membrilor asociatiei si vor afla mai multe despre activitatile in care se pot implica.

Pentru a va rezerva locul in sala, va rugam sa trimiteti un email de confirmare a prezentei la office@geopolitics.ro sau office@amid.org.ro, precizand „Internship ASAGRI”.

Detalii: http://www.geopolitics.ro, http://www.asagri.ro

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: