Studenţii definesc viitorul: Universitatea românească în anul 2020


Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, în parteneriat cu Universitatea din Bucureşti, Academia de Studii Economice din Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca organizează, la Iaşi, Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca, workshop-uri studenţeşti, cu premii, pe tema „Studenţii definesc viitorul: Universitatea românească în anul 2020″, eveniment derulat în cadrul proiectului „Comunitate universitară pentru managementul calităţii în învăţământul superior”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Obiectivul general al proiectului este crearea unei comunităţi universitare implicate în evoluţia şi restructurarea învăţământului superior prin adoptarea metodelor de lucru, instrumentelor şi sistemelor managementului calităţii totale (TQM), adecvate cerinţelor în schimbare ale stakeholderilor.

Grupul ţintă al evenimentului este format din studenţi înmatriculaţi la ciclul de studii licenţă sau ciclul de studii master, de la universităţi de stat sau universităţi private.
Workshop-urile se vor desfăşura în următoarele locaţii:

  • Universitatea din Bucureşti: 16 martie 2012;
  • Academia de Studii Economice din Bucureşti: 15 martie 2012;
  • Universitatea de Vest din Timişoara: 16 martie 2012;
  • Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca: 23 martie 2012;
  • Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi: 30 martie 2012.

Tematicile workshop-urilor, înscrierea în competiţie pentru obţinerea unui premiu, elaborarea lucrărilor, participarea la workshop-uri sunt prezentate în „Metodologie de organizare a workshop-urilor studenţeşti şi de acordare a premiilor”, document ce poate fi accesat și pe site-ul proiectului www.quality.uaic.ro.

Data limită de înscriere la workshop este 5 martie 2012 (pentru candidaţii la un premiu), iar pentru restul participanţilor (fără candidatură la un premiu) data limită de transmitere a fişei de înscriere este 9 martie 2012.

Cheltuielile de participare (transport, cazare, masă) sunt acoperite din fondurile proiectului, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Se decontează transportul dus-întors cu avionul, clasa economic; cu trenul clasa I pentru distanţe mai mari de 300 de km sau cu clasa a II-a; cu autoturismul personal (7,5 litri/100 km parcurşi). Toate decontările se vor realiza în baza unor documente justificative (copie carte de identitate, adeverinţă de student, ordin de deplasare, facturi, taloane de îmbarcare, tichete de tren, bonuri fiscale pentru combustibil din perioada deplasării etc, după caz).

Aşteptăm să ne confirmaţi participarea dumneavoastră, la e-mail alina.trocin@uaic.ro, tel. 0232 201102 ext. 2338, persoană de contact Alina Trocin.

Pentru informaţii suplimentare despre proiect, vă rugăm să accesaţi www.quality.uaic.ro sau să adresaţi întrebări la e-mail quality@uaic.ro. Pentru informaţii despre Fondul Social European şi Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, vă rugăm să accesaţi www.fseromania.ro.

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: