Curs foto gratuit certificat CNFPA organizat de Fundatia MediaPro

FEDM este singura structura cu caracter academic atasata unui concern mediatic din Romania. Ea ofera, prin cercetare si proiecte de invatamant, o credibilitate superioara demersurilor de informare si educare a populatiei Romaniei, aflata in plin proces de democratizare.Intentia pe care ne-am asumat-o este de a consolida un nucleu de valoare atat academica, dar si civica. Vrem sa fim lideri in gandire si inovatie si sa oferim mereu oportunitati de dezvoltare tuturor celor care lucreaza alaturi de noi.
Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro in parteneriat cu Mediafax S.A. organizeaza programul de formare profesionala pentru ocupatia Fotograf in cadrul proiectului „Jurnalism cetatenesc – Sansa pentru ocupare – JETOP” ID contract POSDRU/106/5.1/G/75858. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane si are ca obiectiv general cresterea ratei de ocupare la nivelul regiunii Bucuresti Ilfov prin atragerea si mentinerea unui numar ridicat de persoane pe piata muncii.
Programul de formare profesionala se adreseaza somerilor de lunga durata cu studii medii si consta in desfasurarea unui curs de initiere foto timp de doua saptamani. La sfarsitul cursului, absolventii vor primi un certificat autorizat CNFPA pentru ocupatia FOTOGRAF COD COR 313106.
Cerinte
Persoanele eligibile pentru programul de formare profesionala reprezinta somerii de lunga durata care au cel putin studii medii cu domiciliul in Bucuresti sau in Ilfov.

Somer de lunga durata, asa cum este definit in Conditiile specifice pentru cererea de propuneri de proiecte nr. 106 din august 2010, este persoana care are varsta cuprinsa intre 16 si 24 de ani inclusiv si care se afla in evidenta agentiei pentru ocuparea fortei de munca, in a carei raza teritoriala isi are domiciliul, de cel putin 6 luni (dreptul de indemnizatie a incetat) sau persoana care are peste 25 de ani si se afla in evidenta agentiei pentru ocuparea fortei de munca, in a carei raza teritoriala isi are domiciliul, de cel putin 1 an.

Daca esti interesat, trimite-ne un CV pe adresa jetop@mediafax.ro sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0741 856 437 pentru a afla mai multe detalii.

Oferta (bonusuri, beneficii)
Accesul gratuit la un seminar de informare privind oportunitatile de angajare in sectorul media online;
Consiliere profesionala gratuita;
Participarea gratuita la cursul foto timp de 2 saptamani;
Certificat de absolvire CNFPA pentru ocupatia FOTOGRAF cod COR 313106;
Posibilitatea de a te inscrie la o expozitie foto organizata de MEDIAFAX S.A. si de a castiga premii;
Posibilitatea de a-ti promova fotografiile si de fi promovat pe platforma on-line a proiectului.

Lasă un comentariu

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑