Closer to Oxford te provoaca la dezbatere!

Esti student sau masterand in Bucuresti, Iasi , Cluj, Timisoara sau Craiova ?

Closer to Oxford te invita la dezbatere!

Daca vrei sa iti probezi capacitatea de argumentare, de sustinere a unei pledoarii sau de reconstructie a unei idei atacate de oponent, te invitam in programul Closer2Oxford. Ti-am pregatit un tutorial de argumentare pentru a te sustine in scrierea unui caz de debate convingator. Motiunea rundei e un bun prilej de antrenament daca te intereseaza o cariera in avocatura, jurnalism, diplomatie, consultanta sau comunicare, dar si daca vrei sa intelegi mai bine o tema „clasica”, intens dezbatuta de-a lungul timpului:

E timpul sa afirmam ca nesupunerea civica este legitima intr-o democratie?

Poti castiga un seminar de lectura critica (10 ore), daca te vei situa in primii 16 debateri/oras, ca si abonamente pe trei luni la British Council Library (in Bucuresti, Iasi si Cluj). Toti participantii beneficiaza de o oferta speciala din partea Foreign Policy Romania . In finalul seriei, in luna decembrie, motiunea va fi expusa audientei intr-o dezbatere publica – model Oxford  – in universitatea ta, iar cei 8 studenti care fac echipe cu invitatii vor primi vouchere pentru carti pe gustul lor.

Pasii sunt acestia:

A. Inregistreaza-te pe site-ul www.closer2oxford.ro (sectiunea register). Cei care au jucat in rundele anterioare nu au nevoie sa-si faca alt cont, dar e necesar sa isi reinregistreze echipa in aceasta runda (cu acelasi coechipier sau cu altul) pentru a putea intra in competitie. Deadline de inregistrare echipa: joi, 3 noiembrie 2011.

B. Daca nu ai mai jucat in alte runde, invita un coleg/o colega pentru a face o echipa de doi membri. Daca nu ai echipa, poti gasi un coechipier pe site, printr-o procedura simpla.

C. Dupa ce colegul/colega confirma, veti afla daca sunteti afirmatori sau negatori.

Gata! In acest moment te poti apuca de pregatire; toate discursurile vor fi postate pe pagina de profil, odata ce incepe competitia. Nota: Dezbaterile sunt in limba romana.

Pentru orice nelamurire referitoare la inregistrare, scrie-ne la office@closer2oxford.ro. Pe platforma www.closer2oxford.ro gasesti kit-ul de argumentare, regulamentele de debate si de arbitraj, materiale de research despre motiune, un demo-debate si toate debate-urile online din rundele anterioare.

E timpul pentru argumente.

Argumentele tale!

Iti multumim daca poti retransmite pe listele de discutii ale seriei/anului in care studiezi.

Mariuca Morariu

Coordonator Closer2Oxford Bucuresti

www.closer2oxford.ro

 

Proiect finantat de Open Society Institute si Ratiu Family Foundation. Parteneri: Policy Center for Roma and Minorities, Centrul pentru Jurnalism Independent, Centrul de Resurse si Participare Publica, Foreign Policy Romania, British Council Romania, Hotnews.roEuropuls.roCogitus.ro, ELSA, PRIME, LEAP, VIP, Lume Buna, Romania Pozitiva, ASJC, Young Initiative, OSUT, TRUST, Carevasazica, Radio Transilvania, TVR Cluj, Ziarul de Iasi. Proiect sustinut de facultati si universitati din cele cinci centre universitare.

 

 

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: