Call for interns/volunteers – ARCA FRRM

ARCA – Forumul Roman pentru Refugiati si Migranti este în cautarea unor voluntari care sa ne ajute în pregatirea si sustinerea cursurilor de limba romana, istorie si geografie pentru straini.

Dorim sa oferim oportunitatea celor interesati de a intra în contact cu persoanele apartinand altor culturi, vorbitori nativi de limbi rare, considerand ca necesara formarii unei persoane expunerea la schimburi interculturale.

Activitatea consta în sprijinirea strainilor (refugiati si migranti) în învatarea limbii romane, a istoriei romanilor si a geografiei Romaniei, cunostinte necesare pentru obtinerea cetateniei. Voluntarii vor lucra în mod direct cu benefeciarii nostri, în cadrul unor întalniri saptamanale, ce vor avea loc la sediul organizatiei, dupa un program stabilit de comun acord (estimam doua întalniri pe saptamana). Materialele necesare activitatii vor fi puse la dispozitie de catre ARCA. De asemenea, o perioada de pregatire este prevazuta înaintea începerii desfasurarii cursurilor, în care voluntarul se va familiariza cu structura si metoda de lucru.

Profilul urmarit este al unei persoane sociabile, cu abilitati de comunicare si transmitere a informatiilor, pe care doreste sa le aplice si sa le dezvolte în cadrul acestui proiect. De asemenea, este de dorit cunoasterea limbii engleze la un nivel conversational de baza.

ARCA ofera un mediu de activitate placut, sociabil si profesionist, personalul nostru încurajand si sustinand dezvoltarea personala si profesionala a colaboratorilor nostri. Putem de asemenea certifica experienta acumulata prin adeverinte de practica si scrisori de recomandare.

Persoanele interesate ne pot contacta la adresa <ioana.pal@arca.org.ro> pentru a-si anunta intentia sau pentru a solicita mai multe informatii.

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: