Gala Premiilor in Educatie – ultimele doua saptamani de inscrieri

Inscrierile in competitia Gala Premiilor in Educatie, organizata pentru al treilea an consecutiv de catre Fundatia Dinu Patriciu, vor continua pana la data de 27 septembrie 2011, inclusiv.


Gala Premiilor in Educatie este o competitie anuala, care ofera premii in valoare totala de 250.000 euro celor mai valorosi reprezentanti ai invatamantului romanesc si proiectelor educationale cu cel mai mare impact. Anual, un juriu independent format din 38 de persoane implicate in sistemul de invatamant romanesc identifica aceste exemple meritorii si le transforma in modele de buna practica pentru educatia din Romania.

Competitia premiaza oameni, organizatii si institutii deopotriva, avand 11 sectiuni de concurs – Profesorul preuniversitar al anului, Profesorul universitar al anului, Invatatorul/Educatorul anului, Cercetatorul anului, Studentul anului, Elevul anului, Bibliotecarul anului, Scoala anului, Facultatea anului, Cel mai bun proiect educational si ONG-ul anului in domeniul educatiei.

Asadar, daca va desfasurati activitatea in invatamantul romanesc sau gestionati proiecte educationale pe teritoriul tarii noastre, mai aveti doar doua saptamani la dispozitie pentru a va inscrie in competitie!

Pentru acest lucru, accesati website-ul Galei pentru a completa un formular de concurs online. Acesta trebuie apoi tiparit si expediat prin posta la sediul Fundatiei Dinu Patriciu (B-dul Barbu Vacarescu nr. 301 – 311, sector 2, Bucuresti), pana cel tarziu la data de 27 septembrie 2011 (data postei).

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: