Oferta pentru un webdesigner “out of the box” [DL:30 aug]

Esti tanar profesionist pasionat de webdesign, iti place sa pui pasiune intr-un proiect care sa poarte un mesaj puternic si-ti place lucrul bine facut? Te pricepi la platforme online, HTML/CSS, PHP, Joomla sau adaptare WordPress si iti vin idei “out of the box”?
Atunci vorbim aceeasi limba.
Eu sunt un tanar antreprenor care vrea sa puna pe roate un start-up pentru oameni ca tine. Dar mai intai, vreau sa creez platforma si pentru asta am nevoie de un tehnico-grafician, adica un om priceput la grafica si design de web, dar si la ce se ascunde in spatele platformei (CMS, baze de date). Nu cer ani de experienta, ci un portofoliu convingator. Nu e nevoie sa fii in acelasi oras ca mine (Iasi), ne gasim online. Nu ma intereseaza ce culoare, religie, sex, optiuni politice ai (decat in masura in care te definesti puternic prin ele).
Cer doar atat: profesionalism, creativitate si dedicatie.  
Ofer, la randul meu, toate cele de mai sus, plus rasplata corecta pentru munca ta (pornim de la 1000 RON, in functie de energia consumata si rezultat). Si inca ceva: am un plan de start-up care, odata ce o sa prinda aripi, o sa zboare si o sa ne poarte departe si pe tine, si pe cei ca noi.
Daca esti convins, trimite-mi un portofoliu (sub orice forma: link, video, poza, site) si scrie-mi cateva vorbe despre tine: ce-ti place, ce-ai mai lucrat, ce te intereseaza si de ce ti-ai investi energia intr-un proiect de colaborare cu cineva anonim care pare sincer si promitator (si este!).
Daca vorbim aceeasi limba pana la capat, in mai putin de-o luna ar trebui sa fim amandoi multumiti de rezultat.
Ma gasesti la mariuca.morariu@gmail.com, pe linkedin, facebook si poti afla cate ceva despre mine pe google, fundatiadinupatriciu.ro, closer2oxford.ro sau diasporavoteaza.org. Primesc raspunsuri pana pe 30 august si anunt personal pana pe 1 septembrie daca suntem pe aceeasi frecventa sau ne uram success in continuare de la distanta.
Esti liber luna asta?
Reclame
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: