Internship-uri la Curtea Veche Publishing

Editura Curtea Veche vine in intampinarea studentilor in ani terminali si tinerilor absolventi cu doua oportunitati de dezvoltare profesionala si dobandire de experienta, concretizate in proiecte de internship.

Internship-urile incep in luna august, sunt pe o perioada de o luna, in departamentele de Relatii Publice si Marketing respectiv in Redactie. Tinerii practicanti vor fi recompensati cu cele mai frumoase carti ale editurii, dar si cu posibilitatea unei colaborari ulterioare, anunta site-ul oficial Curtea Veche Publishing.

In principal pentru internship-ul Redactor de carte – Nonfiction se cauta studenti in an terminal sau absolventi ai Facultatii de Litere, care sa cunoasca la perfectie gramatica limbii romane, sa lucreze repede si eficient la calculator si sa stie limba engleza la nivel avansat. Experienta in traduceri sau redactare se considera un plus.

Pentru Departamentul de Relatii Publice si Marketing se cauta o persoana care sa fie student sau absolvent al Facultatii de Comunicare sau Marketing, sa fie pasionat de PR cultural, sa stie ce inseamna social media si sa aiba cunostinte foarte bune de operare PC si de limba engleza.

Aplicatiile se primesc pana pe data de 28 iulie la adresa pr@curteaveche.ro cu  mesajul “Internship PR” sau “Internship Redactie”  in functie de pozitia pentru care se aplica.

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: