Zilele ASID: studenți pentru studenți, de 6 ani!

Zilele ASID: studenți pentru studenți, de 6 ani!


În perioada 4-7 aprilie 2011, Asociaţia Studenţilor la Istorie „Dacia” (ASID) organizează Zilele ASID, reprezentând o serie de activități cu prilejul aniversării a 6 ani de activitate.

În fiecare an, la începutul lunii aprilie, sărbătorim studentul, voluntariatul și implicarea comunitară. Astfel, Zilele ASID reprezintă momentul în care studenții Facultății de Istorie, dar și studenții din alte facultăți ale Universității din București, au posibilitatea de a participa la acțiuni menite să contribuie la dezvoltarea lor personală și profesională.

Evenimentul se va desfășura timp de patru zile, pe parcursul cărora vor fi derulate numeroase activități, precum: ASID StudBook – târg de carte studențească, workshop-uri, seminarii de informare ISHA (International Students History Association), training-uri, seară de film, campionat de fotbal, ieșire în parc cu biciclete și role, LAN Party și petrecere aniversară. Detaliile despre programul și desfășurarea activităților pot fi găsite pe site-ul ASID.

Eveniment realizat de ASID, cu sprijinul oferit de Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucureşti și Uniunea Studenților din România. Partenerii evenimentului sunt: Start UB, Stud-Life, LEAP, Lume Bună, OnlineStudent, Metropotam, Academic Link, bookblog.ro, Geticul`s Blog, ASSP-UB, ASLS, Asociația Philos, AgentiaDeCarte.ro.

Asociaţia Studenţilor la Istorie „Dacia” este asociaţia reprezentativă a studenţilor din Facultatea de Istorie a Universității din Bucureşti. Promovează voluntariatul şi implicarea civică şi socială, printr-o gamă variată de evenimente: ştiinţifice (de profil) şi culturale prin conferinţe, sesiuni naţionale şi internaţionale de comunicări ştiinţifice, evenimente caritabile, competiţii sportive şi artistice.

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: