Ghideaza Metaghidul cu-n articol si castigi!

PHILOS are  o PROPUNERE interesanta pentru tine. Vrei sa “smulgi un zambet”? Pana maine, 26 martie, ora 23:59 trimite un ARTICOL scris de tine prin care sa relatezi o intamplare la care ai luat parte in studentie (sau poate chiar tu ai fost faptasul), care sa atraga cat mai multe priviri si zambete. La schimb, vei primi un BILET GRATIS la Concursul International de Canto – Maestrii Artei  Lirice, care va fi sustinut la Opera Nationala, Bucuresti, duminica aceasta – 27 martie, ora 16:00 (detalii legate de eveniment gasiti mai jos)

Marimea articolului ramane la alegerea ta (preferabil minim jumatate  de pagina), la fel ca si titlul. Tu alegi. Fii creativ! Vom fi impreuna cu zambetul pe buze.

Fie ca cei mai buni sa castige!

Articolul trebuie trimis pe adresa metaghidul@yahoo.com, impreuna cu datele tale de contact: nume, adresa de mail si numar de telefon.

 

Duminica, 27 martie, va invitam sa ascultaţi la Opera Nationala Bucuresti tinere voci care cu siguranta vor cuceri publicul, la Concursul International de Canto “Maestrii Artei Lirice”, editia a III-a, dedicata baritonului Petre Stefanescu Goanga. De la ora 16.00 ii veti putea asculta pe finalistii concursului iar dupa deliberarea juriului, alcatuit din personalitati ale lumii muzicale romanesti, la ora 19.00, veti urmări Gala Laureatilor. Inca o data, obiectivul concursului este de a descoperi si lansa cele mai valoroase talente lirice alte tinerei generatii.

 

Anunțuri
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: