Gala Profesorului Bologna!

Studenții își pot nominaliza Marii Profesori care îi inspiră

 

Am un Prof Tare!

Vreau să-i arăt că îl admir, așa că îl înscriu pe

www.ProfiTari.ro


Tu ai un prof care merită o notă mare?

Tu ai un prof care te face să mergi de plăcere la cursuri?

Înscrie-l în Gala Profesorilor Bologna și fii mândru că ești studentul lui!


 

ANOSR provoacă studenții din toată țara în perioada 11 martie – 4 aprilie să înscrie Marii Profesori care îi inspiră pe site-ul www.profitari.ro . Gala Profesorului Bologna, eveniment marca ANOSR, organizat în acest an de Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai, a ajuns la cea de-a patra ediție.

 

Scopul proiectului este acela de a recunoaște, premia, motiva și a-i aduce în același loc pe acei profesori care reprezintă adevărate valori în învățământul superior din România. Acești profesori sunt cei care prin activitatea lor plasează studentul și dezvoltarea acestuia în centrul actului educațional.

 

Pe parcursul a 3 ediții au fost premiați profesori din învățământul superior ce au demonstrat în activitatea lor implicare, dăruire și deschidere față de studenți și educație, reprezentând adevărați promotori ai învățământului centrat pe student. Astfel, inscrierea profesorului trebuie să se bazeze pe câteva calități definitorii: specialist în domeniu, pasionat, un mentor și prieten pentru student, să fie un evaluator corect al activității studenților, să încurajeze studenții către activități extracurriculare.

 

Cu fiecare ediție, comunitatea ”Profi Tari” s-a întregit cu oameni care își îndeplinesc cu succes misiunea de educare și formare a noilor generații, reprezentând ei  înșiși un model pentru acestea. Studenții recunosc acești oameni ca  fiind personalități care îi motivează, îi ajută să își depășeasca limitele, să fie mai buni. Un ”Prof Tare” este cel care aduce valoare în dezvoltarea studenților ca persoane și ca profesioniști.

 

În cadrul Galei va avea loc și un seminar Bologna, care se bucură de participarea unor experți în domeniu, propunându-și sa implice deopotrivă profesorii și studenții, având ca tema centrală învățământul centrat pe student, dar și celelalte valori declarate ale sistemului Bologna.

 

Anul acesta ediția a 4-a a Galei Profesorului Bologna va avea loc în zilele 6 și 7 mai 2011, la Cluj Napoca.

 

 

P.S. Noi avem deja 3 Profesori Bologna, inscrisi in anii trecuti si verificati de catre studentii evaluatori din organizatiile studentesti membre ANOSR : domnul profesor Muresan, Solcan si Laurentiu Gheorghe, iar aceasta distinctie nu o poti primi decat o singura data, asa ca va sugeram sa propuneti alti profesori.

 

!

Reclame
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: