Campanie de prevenire a cancerului de col uterin

 

Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine (ASLS Romania) organizeaza pe data de 23 martie 2011, ora 16:00, in Aula Magna a Facultatii de Drept, conferinta ce va marca punctul culminant al “Campaniei de prevenire a cancerului de col uterin”.

Proiectul ajuns la cea de-a cincea editie isi propune anul acesta sa depaseasca limitele Facultatii de Limbi Straine si sa se adreseze tuturor studentelor Universitatii din Bucuresti, si nu numai. Acest efort pentru responsabilizarea tinerelor a coalizat in jurul sau colaborarea a numeroase asociatii studentesti in virtutea unei mai bune promovari si vizibilitati.

Obiectivele proiectului:

-Informarea participantelor in legatura cu pericolele prezentate de aceasta forma de cancer daca nu este depistata la timp. Din partea clinicii Medsana, partener official al evenimentului, le vor vorbi studentelor Dr. Anca Popa, medic primar obstetrica – ginecologie, Dr. Oana Zaharia, medic specialist obstetrica – ginecologie, si Dr. Doris Ionescu, medic specialist medicina de laborator, asistent universitar.

-Educarea si responsabilizarea cu privire la importanta grijii ce trebuie acordate acestei afectiuni. Jurnalista Sanda Nicola va impartasi din experienta dobandita infruntand boala si va prezenta pasii facuti pentru a o invinge.

-Asigurarea a 400 de teste Papanicolau gratuite pentru participantele la eveniment, prin bunavointa partenerilor nostri.

In plus, pentru a-si arata sustinerea pentru acest eveniment, ECCA (European Cervical Cancer Association) va contribui cu aproximativ 200 de Perle ale Intelepciunii, simbolul luptei impotriva cancerului de col uterin, ce vor fi distribuite primelor participante.

Campania se bucura de sprijinul urmatoarelor asociatii studentesti: ASAA- Asociatia Studentilor din Administratie si Afaceri, ASSPUB- Asociatia Studentilor la Stiinte Politice din Universitatea Bucuresti, ASB- Asociatia Studentilor Biologi, ASCUB- Asociatia Studentilor Chimisti din Universitatea Bucuresti, ASD- Asociatia Studentilor in Drept, ASGG- Asociatia Studentilor la Geologie si Geofizica, ASID- Asociatia Studentilor la Istorie Dacia, ASLUB- Asociatia Studentilor la Litere din Universitatea Bucuresti, ASMI- Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica, ASPSE- Asociatia Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei ASUB- Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti, BSC-Bucharest Students Chapter, PHILOS- Asociatia Studentilor la Filosofie.

Despre ASLS Romania

ASLS Romania este o asociatie fondata de catre si in beneficiul studentilor Facultatii de Limbi si Literaturi Straine. De-a lungul timpului, organizatia si-a depasit limitele initiale de mediator intre studenti si conducerea Facultatii, si a inceput sa se implice activ pe scena ONG-urilor. In prezent, ASLS incearca sa imbine cele doua directii ce au insemnat pana acum cheia reusitei: proiecte independente, atractive si dinamice, dar menite sa se adreseze studentului in particular si tuturor tinerilor in general.

Reclame
Postat in Social

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: