Balul Bobocilor Filosofi 2010

Familia Philos are o plăcere mai mult decât deosebită să vă adune la o piesa de teatru si la Balul Bobocilor Filosofi 2010 ce vor avea loc în Club Control, la Universitate, săptămâna viitoare, miercuri , pe 17 octombrie.

Pentru început avem artă şi cultură: Trupa de Teatru „Philos” (proprie şi respectată) care ne va încânta simţurile artistice prin piesa „Monoloage pentru oriunde” scrisă de a noastra Raluca Enescu, începând cu ora 20:00..Actorii noştri vor prezenta destinele unor oameni profund diferiţi ce se intersectează vremelnic, mânaţi fiind toţi de acelaşi motor misterios: speranţa că, la capătul drumului, fiecare îşi găseşte locul şi se găseşte pe sine.

Dar ce se întâmplă în continuare? Începem să petrecem cu stil, în stil mafiot, de la 22:00. Vom vedea care sunt cei mai şarmanţi mafioţi/mafioate, alegând Miss&Mister Boboc Mafiot, Smith, 007, dar şi Miss&Mister Boboc Respectat. Cum gangsterii cer muzica potrivită pentru a-şi gândi afacerile importante, îi aducem pe colegii noştri: Anotimpul 5, Andra Mureşan şi O.N.

Vor mai exista concursuri surpriză precum şi proiecţia de fotografie: ‘Nu sunt numai student. Sunt Student la Filosofie’.

Pentru acces la acest eveniment aveţi nevoie de omul de contact în măsură să vă dea „codurile” pentru a pătrunde în lumea noastră. Grab Mălina este numele (numărul secret: 0727.764.813). Dacă vreţi să economisiţi resurse materiale, dar şi spirituale apelaţi la ea. Preţ: 10 RON de la noi (15 RON – la intrare).

Dacă vreţi să vă faceţi remarcaţi printre şefii supremi, trebuie să fiţi cu adevărat impresionanţi. Şi nu e un lucru imposibil, deşi standardele sunt destul de ridicate, la aşa eveniment şi prezenţe! Iar cei care se apropie cel mai bine de vestimentaţia boss-ilor vor primi premii surpriză la intrare cu siguranţă!

Vă aşteptăm să vă surprindem şi să ne surprindeţi!

Semnat: Mafia Philos


Reclame
Postat in Social
Arhiva postărilor
Logo-ul Asociației Studențești Philos
Logo Asociația Studenților din Universitatea București
Logo Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România

European Student's Union

%d blogeri au apreciat asta: